Ντούα Λίπα - Ρομέν Γαβράς: Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Καννών

Ντούα Λίπα - Ρομέν Γαβράς: Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Καννών

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στη λαμπερή κινηματογραφική εκδήλωση επιβεβαιώνοντας τη σχέση - Δείτε τις φωτογραφίες

dua-gavras-43423
Η σχέση της Ντούα Λίπα και του Ρομέν Γαβράς επιβεβαιώθηκε. Το ζευγάρι που φημολογείται εδώ και αρκετούς μήνες ότι είναι μαζί μόλις έκανε επίσημη τη σχέση του με μια κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Η τραγουδίστρια και ο Γάλλος σκηνοθέτης έκαναν το ντεμπούτο τους χθες, στις 19 Μαΐου, στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του «Omar La Fraise» («Ο βασιλιάς του Αλγερίου»). Για την περίσταση, η Λίπα φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με έναν ώμο, το οποίο διέθετε κοψίματα στο μπροστινό μέρος και ένα τολμηρό σκίσιμο στους μηρούς. Ενώ, ο Γαβράς ήταν επίσης καλοντυμένος και κομψός φορώντας ένα μαύρο κοστούμι.
Το ζευγάρι δεν ντράπηκε επίσης να εκφράσει τον έρωτά του, καθώς ο σκηνοθέτης τύλιξε το χέρι του στη μέση της Λίπα ενώ πόζαρε για φωτογραφίες. Κάποια στιγμή, η ποπ-σταρ και ο Γάλλος κινηματογραφιστής μοιράστηκαν ένα γέλιο και έδειχναν ιδιαίτερα ερωτευμένοι.
Το νέο ζευγάρι κάνει πρωτοσέλιδα εδώ και κάποιον καιρό. Ο Γάλλος σκηνοθέτης και η Αγγλίδα ποπ - σταρ φημολογούνταν ότι είναι μαζί από το Φεβρουάριο αυτού του έτους.
SPL7127185_008

Συγκεκριμένα, σε πάρτι στο Λονδίνο μετά τα BAFTA, τα βρετανικά βραβεία κινηματογράφου, η ποπ σταρ εθεάθη να φεύγει τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με τον σκηνοθέτη στο πλευρό της, με το ζευγάρι στη συνέχεια να μπαίνει μαζί σε ένα αυτοκίνητο που τους περίμενε. Το ζευγάρι, εκείνον τον καιρό, είχε βρεθεί στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην Εβδομάδα Μόδας της γαλλικής πρωτεύουσας. Είχαν παρακολουθήσει το εντυπωσιακό σόου του οίκου «Saint Laurent», από το οποίο είχαν αποχωρήσει πιασμένοι χέρι-χέρι, αλλά ανταλλάσσοντας και ένα δημόσιο φιλί.
SPL7127185_032
Κλείσιμο

Πριν από περίπου έναν μήνα, η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον Ρομέν Γαβράς. Μέσα από τα Instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό, η Λίπα είχε αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία.
dua_lipa_-_gavras

Στο στιγμιότυπο εμφανιζόταν το χέρι της Λίπα να κρατάει μια φωτογραφία polaroid όπου φαινόταν να γελάει με τον Γαβράς. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι είχε δημοσιοποιήσει τον δεσμό του στα κοινωνικά δίκτυα.

Φωτογραφίες: SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα

Ξεκίνησε η ψηφοφορία των Ελλήνων στο εξωτερικό - Δείτε φωτογραφίες

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός φέρεται να ασέλγησε σε 14χρονη που αποκοιμήθηκε στο μάθημα


Τρεις δεκαετίες κρατά η αιματηρή βεντέτα στο Ρέθυμνο που σκότωσε τον 46χρονο και παλαιότερα τα δύο αδέλφια του
-------------

Εκλογές 2023

Πού ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης