Χθες, 22 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, η πρεμιέρα της νέας σειράς «Fubar» του Netflix, με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.
Ο 75χρονος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας εμφανίστηκε ευδιάθετος στο κόκκινο χαλί, ποζάροντας για την προώθηση της καινούριας τηλεοπτικής σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου.
Δείτε φωτογραφίες
Στην υπόθεση του «Fubar», λίγο πριν αποσυρθεί, ένας πράκτορας της CIA ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό και αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για μια τελευταία δουλειά. Με φόντο τον κόσμο της κατασκοπείας και γεμάτη δράση και χιούμορ, η σειρά εξερευνά την καθολική σημασία των οικογενειακών σχέσεων.
Δείτε το τρέιλερ
Ο Νικ Σαντόρα είναι showrunner και διευθυντής παραγωγής μαζί με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ο οποίος είναι και πρωταγωνιστής. Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφουν επίσης οι Άνταμ Χιγκς, Σκοτ Σάλιβαν, Χόλι Ντέιλ και Μπιλ Μποστ, καθώς και οι Ντέιβιντ Έλισον και Ντάνα Γκόλντμπεργκ από τη Skydance.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»