Στέλιος Χανταμπάκης για «Survivor All Star»: «Ένιωθα πάρα πολύ πιεσμένος»

Στέλιος Χανταμπάκης για «Survivor All Star»: «Ένιωθα πάρα πολύ πιεσμένος»

Δείτε τι δήλωσε ο πρώην παίκτης για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι

xantampakis_cleanup__1_
Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου», στην οποία μίλησε για την εμπειρία του στο «Survivor All Star».

Ο ίδιος δήλωσε αρχικά: «Είναι δύσκολες καταστάσεις εκεί πέρα, σε πειράζουν πολύ περισσότερα πράγματα από ό,τι έξω. Δηλαδή τα σκέφτεσαι διαφορετικά, πονάς, πεινάς, σου λείπουν οι άνθρωποι σου, παίζεις για ένα τόσο σημαντικό έπαθλο που το θέλουν όλοι οπότε είναι δύσκολα. Νομίζω πως εγώ είμαι ένας πολύ γεμάτος άνθρωπος και προσπάθησα με όλη μου τη δύναμη γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κάπως ούτε την ψυχολογική μου κατάσταση ούτε τους υπόλοιπους παίκτες με το να βάλω και άλλα πράγματα να υπάρχουν. Οπότε όταν μπορούσα κέρδισα και όταν δεν μπορούσα, καταλάβαινα ότι είμαστε μέχρι εδώ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csl2ksdtqejt)

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω πως με βοήθησε πάρα πολύ το ότι έκλεινα τα μάτια μου για αρκετές ώρες στην καλύβα και σκεφτόμουν εκτός παιχνιδιού τελείως. Δηλαδή μόλις πήγαινα να σκεφτώ κάτι, να αισθανθώ κάτι για το "Survivor" έλεγα "έχεις φύγει, ξαναγύρνα λίγο πίσω και πάμε". Παιδιά, ταξίδια, διακοπές, δουλειές και όλο αυτό με βοηθούσε πάρα πολύ. Όπως είπαν και αρκετά παιδιά, η αλήθεια είναι ότι από τον δεύτερο μήνα και μετά ένιωθα πάρα πολύ πιεσμένος».

Ειδήσεις σήμερα

Επεισόδιο στην Κυψέλη: Το ΜέΡΑ 25 δεν έδωσε ούτε το χέρι στον Μητσοτάκη και εκείνος τους απάντησε: «Είστε υπόδειγμα πολιτισμού» - Δείτε βίντεο

Θανάσης Τσούρας: Εφυγε από τη ζωή το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Μαίρη Αλεξοπούλου: Πέθανε η τραγουδίστρια που έγινε μοναχή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης