Μπρους Γουίλις: Η νοσταλγική φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγος του από το Met Gala του 2009

Μπρους Γουίλις: Η νοσταλγική φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγος του από το Met Gala του 2009

Ο ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη διάγνωση του με αφασία και μετωποκροταφική άνοια

bruce_willis_wife
Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ Γουίλις, μοιράστηκε μερικές συναισθηματικές φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στο Met Gala το 2009.

Το μοντέλο, 44 ετών, δημοσίευσε φωτογραφίες που την απεικονίζουν μαζί με τον σύζυγό της, 68 ετών, στη διάσημη εκδήλωση.

Το ζευγάρι απουσίαζε από το φετινό γκαλά, αφού ο Γουίλις αποχώρησε από τα φώτα της δημοσιότητας πέρυσι λόγω της επιδείνωσης της υγείας του.
bruce_willis_wife_insta

Ο Γουίλις έχει αποσυρθεί από την υποκριτική αφού διαγνώστηκε με αφασία και η οικογένεια έμαθε έκτοτε ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια.

Στις λαμπερές λήψεις, το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ - κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι είχαν παντρευτεί μόλις δύο μήνες πριν.

Θέμα του ΜΕΤ ήταν το «Μοντέλο της Μούσας», όπου η Έμμα Χέμινγκ Γουίλις εντυπωσίασε με ένα βαθύ μαύρο φόρεμα με εκθαμβωτικά κοσμήματα, ενώ ο ηθοποιός έδειχνε κομψός με ένα κλασικό σμόκιν.

Κλείσιμο
Ο πρωταγωνιστής του «Die Hard» χαμογελούσε, ενώ έπαιρνε ανόητες πόζες στα στιγμιότυπα, με τη γυναίκα του να σημειώνει παράλληλα: «Είναι ταιριαστό ραντεβού».

Το είδωλο του Χόλιγουντ αποσύρθηκε από την υποκριτική πέρυσι, καθώς ξεκίνησε τη μάχη του με την αφασία, η οποία προκάλεσε την επιδείνωση των γλωσσικών του ικανοτήτων.
shutterstock_90142444

Στις 16 Φεβρουαρίου 2023 η οικογένεια του σταρ αποκάλυψε σε κοινή δήλωση ότι η κατάστασή του είχε προχωρήσει και είχε διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια (FTD).

Η FTD εμφανίζεται όταν τα νευρικά κύτταρα στους λοβούς πίσω από το μέτωπο πεθαίνουν και οι οδοί που τα συνδέουν αλλάζουν.
Τα συμπτώματα είναι διαφορετικά από την απλή απώλεια μνήμης που συνδέεται με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν: αλλαγές στην προσωπικότητα, όπως το να γίνεσαι απρόσεκτος, αδιάφορος για τους άλλους και μη συμπαθητικός, επαναλαμβανόμενες και ψυχαναγκαστικές κινήσεις, όπως η συνεχής χρήση ορισμένων φράσεων, αποθησαυρισμός και εμμονή με την τήρηση του χρόνου, επιθυμία για ανθυγιεινά τρόφιμα και λήθη των τρόπων στο τραπέζι, δυσκολίες στην ομιλία, όπως αργή ομιλία, γραμματικά λάθη και ερώτηση για τη σημασία γνωστών λέξεων.

Η δήλωση, από τη σύζυγο του Γουίλις, την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ και τις πέντε κόρες του, είχε αναρτηθεί στον ιστότοπο της The Association for Frontotemporal Degeneration (Ένωση για τον μετωποκροταφικό εκφυλισμό).

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Στις 8 το βράδυ ο Άρειος Πάγος ανακοινώνει αν τα κόμματα Κασιδιάρη και Κανελλόπουλου θα λάβουν μέρος στις εκλογές

«Στο σφυρί» 35 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα - Ποια βγαίνουν σε πλειστηριασμό

Ιβάν Σαββίδης: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή για το όπλο στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης