Ντέμι Μουρ-Μπρους Γουίλις: Έγιναν παππούδες - Γέννησε η κόρη τους, Ράμερ

Ντέμι Μουρ-Μπρους Γουίλις: Έγιναν παππούδες - Γέννησε η κόρη τους, Ράμερ

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Ράμερ Γουίλις με το νεογέννητο μωρό 

ntemi_moyr_mproys_gouilis_eggoni02
Το πρώτο τους εγγόνι απέκτησαν, Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ, αφού η μεγαλύτερη από τις κόρες του πρώην ζευγαριού γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Ράμερ Γουίλις έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας και το ανακοίνωσε στα social media, μέσα από μία φωτογραφία που ανάρτησε με το μωρό.

«Είσαι σκέτη μαγεία» έγραψε μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής της, μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι το μωρό γεννήθηκε στις 18 Απριλίου στο σπίτι, όπως γράφει.

Το όνομα της κόρης της, είναι Λουέτα Άισλι Τόμας Γουίλις.

Δείτε την ανάρτηση


Ράμερ Γουίλις και του Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Νοέμβριο του 2022, κι έναν μήνα αργότερα ανακοίνωσαν ότι αναμένεται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί.
Τον Δεκέμβριο του 2021, η Ντέμι Μουρ ανέβασε μία φωτογραφία με την εγκυμονούσα Ράμερ και τον σύντροφό της και στη λεζάντα έγραψε: «Μπαίνω στην εποχή της καυτής, τρελής, ανισόρροπης γιαγιάς».

Κλείσιμο


Η Ράμερ Γκλεν Γουίλις, είναι ο πρώτος καρπός του έρωτα της Μουρ με τον Γούιλις. Παρά το τεράστιο ενδιαφέρον των μέσων, Γουίλις και Μουρ προστάτευσαν το πρώτο τους παιδί από τα φώτα των παπαράτσι, μέχρι να κάνει μόνη της το βήμα και να μπει στον χώρο της υποκριτικής.

Γεννήθηκε το 1988 και από νωρίς εξέφρασε την επιθυμία της να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της, που την υποστήριξαν στα πρώτα της βήματα. Έγινε ηθοποιός και έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο μαζί με τη μητέρα της στο «Now and then». Έχει συνεργαστεί και με τον πατέρα της στο «The Whole Nine Yards» το 2000, το «Hostage» το 2005 και στο «Air Strike» το 2018.


Φωτογαρφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

TikToker έβαλε τα κλάματα επειδή προσφέρθηκε να πληρώσει τα ψώνια αγνώστων και όλοι τους αρνήθηκαν!

Κώστας Λακαφώσης, ο Έλληνας μηχανολόγος που αποκάλυψε γιατί τρακάρουν τα Tesla μόνα τους

Έφαγαν και ήπιαν χωρίς να πληρώσουν στην Πάτρα - Ο ιδιοκτήτης τους «επικήρυξε» στο Facebook


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης