Μαρία Μπακοδήμου για Γιώργο Λιάγκα: Άμα δεν σου αρέσει το βίντεο, μην το παίξεις

Μαρία Μπακοδήμου για Γιώργο Λιάγκα: Άμα δεν σου αρέσει το βίντεο, μην το παίξεις

Ο παρουσιαστής είχε πρόσφατα κατακρίνει τη μέθοδο των ρεπόρτερ που είχαν κάνει ερωτήσεις στη Μαρίλια Μητρούση, επιλέγοντας ωστόσο να προβάλει το σχετικό ρεπορτάζ

mpakodimou_liagkas
Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πριν λίγες ημέρες στηλιτεύσει το ρεπορτάζ που είχαν πραγματοποιήσει οι δικοί του ρεπόρτερ σχετικά με τη Μαρίλια Μητρούση για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό η Μαρία Μπακοδήμου, κατέκρινε το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας αν και ήταν ιδιαίτερα καταγγελτικός για τις συνεχείς και επίμονες ερωτήσεις που έθεσαν οι δικοί του ρεπόρτερ στη Μαρίλια Μητρούση για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, δεν δίστασε να προβάλει αυτό το βίντεο κανονικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Η παρουσιάστρια εκφράστηκε αυστηρά κατά του Γιώργου Λιάγκα, καθώς όπως δήλωσε, αν δεν του άρεσε το σχετικό βίντεο, δεν θα έπρεπε να το παίξει.

«Ο Λιάγκας, βγήκε και είπε, "είναι δυνατόν να κάνουν αυτή την επίθεση στο κορίτσι και τη διαπόμπευση σε έναν άνθρωπο, που απλά γνώριζε έναν άλλο, και να τον στριμώξουν στον τοίχο για να μιλήσει, και ναι ήταν και δικιά μας κάμερα". Ε μη το παίζεις ρε φίλε άμα δεν σου αρέσει. Κι αν δεν σου αρέσει σαν τακτική, μην στέλνεις την κάμερα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs95pcf06g7l)

Έπειτα, συμπλήρωσε η Μαρία Μπακοδήμου: «Κι αν δε σου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης των ρεπόρτερ, πες τους να ρωτάνε πιο ευγενικά. Τα παιδιά κάνουν ό,τι τους ζητάτε. Είναι σαφές αυτό, ότι αν δε πάνε το υλικό που θέλετε τα παιδιά μπαίνουν black list. Μην τρελαθούμε τώρα. Και βγαίνεις μετά και καταδικάζεις αυτό που έχεις κάνει εσύ. Τι τρέλα».

«Εγώ τους ρεπόρτερ τους αγαπώ. Και έχουν δει τα γυαλιά μου και το αυτοκίνητό μου πολλές φορές γιατί δε μπορώ να τους μιλήσω πάντα, αλλά περιμένουν απ΄ έξω. Αυτός που δίνει τη νότα κάθε εκπομπής είναι ο παρουσιαστής. Ο παρουσιαστής είναι αυτός που θα βγει και θα πει, "δε θέλω να βγαίνεις και να ρωτάς έτσι" ή "θέλω να βγαίνεις και να είσαι πιο μαχητικός από όλους". Όταν εσύ είσαι αυτός που δίνει τη νότα, μετά την παίρνεις, τη δείχνεις και μας λες ότι δε θα έπρεπε να είναι έτσι. Άσε μας ρε φίλε τώρα. Μη κοροϊδευόμαστε. Ο Γιώργος ξέρει τον ρόλο. Είναι επαγγελματίας», τόνισε στο τέλος η παρουσιάστρια.

Κλείσιμο
Φωτογραφίες: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Πακιστανικά τηλέφωνα και νέα ονόματα - Τα στοιχεία που έφεραν τις συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Με στολή πιλότου ο Ερντογάν στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το πρόβλημα υγείας του - Δείτε βίντεο

H Μισέλ Ομπάμα ανέβηκε στη σκηνή και με ένα ντέφι τραγούδησε με τον Μπρους Σπρίνγκστιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης