Post Malone: «Δεν παίρνω ναρκωτικά, ποτέ δεν ένιωσα πιο υγιής»

Post Malone: «Δεν παίρνω ναρκωτικά, ποτέ δεν ένιωσα πιο υγιής»

Ο τραγουδιστής απάντησε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών, κατά τη διάρκεια των συναυλιών του - Η απάντηση που έδωσε μέσω Instagram

post_malone
Λίγο καιρό μετά τις «ανησυχητικές» ζωντανές εμφανίσεις του και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο Post Malone μίλησε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Μεταξύ άλλων, είπε στους θαυμαστές του ότι έχει δώσει προτεραιότητα στην υγεία του, καθώς έχει κάνει αλλαγές στη διατροφή του από τότε που καλωσόρισε το πρώτο του παιδί πέρυσι.

Την Πέμπτη, ο 27χρονος ράπερ μοιράστηκε μια selfie φωτογραφία του στο Instagram και απάντησε στις ανησυχίες που είχαν πρόσφατα οι θαυμαστές του για το βάρος του. 

Στη λεζάντα έγραψε:  «Γεια σε όλους, ελπίζω να περνάτε μια υπέροχη βραδιά. Ήθελα να πω ότι δεν παίρνω ναρκωτικά. Πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν για την απώλεια βάρους μου και υποθέτω, οφείλεται στις εμφανίσεις μου στη σκηνή. Διασκεδάζω πολύ με τις εμφανίσεις μου και δεν έχω νιώσει ποτέ πιο υγιής. Υποθέτω ότι η ζωή του μπαμπά μπήκε στο παιχνίδι και αποφάσισα να κόψω τη σόδα και να αρχίσω να τρώω καλύτερα, ώστε να είμαι εδώ για πολύ καιρό γι' αυτό το αγγελούδι. Το επόμενο βήμα είναι τα τσιγάρα και οι μπύρες, αλλά μου αρέσει να θεωρώ τον εαυτό μου υπομονετικό άνθρωπο... lol. Το μυαλό μου είναι σε ένα σούπερ μέρος και είμαι ο πιο χαρούμενος που έχω υπάρξει εδώ και πολύ καιρό. Αν περνάτε δύσκολα ή χρειάζεστε λίγη αγάπη, μπορώ να σας πω ότι σας αγαπούν περισσότερο από όσο ξέρετε και συνεχίστε να το παλεύετε. Καληνύχτα φλώροι, διαδώστε αγάπη και συνεχίστε δυναμικά».

Κλείσιμο
Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης παραδέχτηκε ότι έχει θέσει ως προτεραιότητα την υγεία του και έχει κάνει αλλαγές στη διατροφή του από τότε που καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, μια κόρη, με την αρραβωνιαστικιά του τον Μάιο του 2022.

Ο Malone πρόσθεσε ότι έχει επιστρέψει στο στούντιο δουλεύοντας πάνω σε νέα μουσική και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υπομονή και την υποστήριξή τους.

Δείτε την ανάρτηση

Ο Post Malone έχει ανησυχήσει αρκετές φορές τους φαν του για την κατάσταση της υγείας του. Πιο πρόσφατα, είναι όταν βρισκόταν τον προηγούμενο μήνα στην Αυστραλία για την περιοδεία του και σε μία από τις εμφανίσεις του είχε τρομοκρατήσει ιδιαίτερα το κοινό του.
Ο 27χρονος τραγουδιστής στα μισά της συναυλίας, άρχισε να συμπεριφέρεται πολύ περίεργα και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φαν του.

Τόσο το TikTok όσο και το Twitter γέμισαν από κλιπ που έδειχναν τον τραγουδιστή να κινείται νευρικά και να βρίσκει με δυσκολία την ισορροπία του.

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του, είχε μια ανεξήγητη υπερκινητικότητα, ενώ σε κάποια στιγμή έβαζε τα χέρια του μέσα από το μπλουζάκι του την ώρα που τραγουδούσε. Ενώ, την επόμενη στιγμή είχε πέσει στα γόνατα και τραγουδούσε ένα κομμάτι με το πρόσωπο κολλημένο στο πάτωμα.
shutterstock_1543631705

Πολλοί από εκείνους που βρέθηκαν στη συναυλία είχαν ανεβάσει στα social media κλιπ από τη συναυλία και είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για την κατάσταση της υγείας του Post Malone. Άλλοι δε, είχαν αναφερθεί και στη μεγάλη απώλεια των κιλών του ως κάτι που ενδεχομένως να είχε παίξει ρόλο στη σωματική και ίσως ψυχολογική κατάπτωσή του.

Οι περισσότερο, ωστόσο, είχαν κάνει λόγο για κατάχρηση ναρκωτικών από τον Αμερικανό τραγουδιστή, κάτι που είχε διαψευστεί αργότερα από εκπροσώπους του στα ΜΜΕ.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Αρχηγέ μπορείς;» - Πώς ο Μητσοτάκης έδωσε το OK στον Φλώρο για την πτήση του C-130 στο Σουδάν

Πατήσια: «Τον χτυπούσαν μπροστά στους δασκάλους μέχρι που λιποθύμησε» - Τι λέει η μητέρα του 11χρονου

Euroleague: Ζητά συγγνώμη τώρα ο «παλαιστής» Γιαμπουσέλε για την λαβή στον Έξουμ στον αγώνα Ρεάλ - Παρτιζάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης