Post Malone: Σόκαρε η εμφάνισή του στο Σίδνεϊ - «Νευρικός και υπό την επήρεια ναρκωτικών» λένε οι φαν

Post Malone: Σόκαρε η εμφάνισή του στο Σίδνεϊ - «Νευρικός και υπό την επήρεια ναρκωτικών» λένε οι φαν

«Θυμίζει την Έιμι Γουάινχαουζ» γράφουν στα social media - Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση στο Σίδνεϊ

postmalone-mak
Ο Post Malone βρίσκεται στην Αυστραλία με αφορμή την προγραμματισμένη περιοδεία του εκεί, αλλά η τελευταία του εμφάνιση ανησύχησε το κοινό του.

Ο 27χρονος ξεσήκωσε το Σίδνεϊ το βράδυ της Κυριακής με τη συναυλία του, όμως στα μισά κάτι περίεργο άρχισε να συμβαίνει και δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φαν του.

Τόσο το TikTok όσο και το Twitter γέμισαν από κλιπ που δείχνουν τον τραγουδιστή να κινείται νευρικά και να βρίσκει με δυσκολία την ισορροπία του.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι έχει ανεξήγητη υπερκινητικότητα, ενώ σε κάποια στιγμή βάζει τα χέρια του μέσα από το μπλουζάκι του τηνώρα που τραγουδούσε. Σε άλλο σημείο φαίνεται να πέφτει στα γόνατα και ερμηνεύει ένα κομμάτι με το πρόσωπο κολλημένο στο πάτωμα.

Πολλοί από εκείνους που βρέθηκαν στη συναυλία ανέβασαν στα social media κλιπ από τη συναυλία και εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κατάσταση της υγείας του Post Malone. Άλλοι δε, αναφέρθηκαν και στη μεγάλη απώλεια των κιλών του ως κάτι που ενδεχομένως να έχει παίξει ρόλο στη σωματική και ίσως ψυχολογική κατάπτωσή του.

Οι περισσότερο, ωστόσο, έκαναν λόγο για κατάχρηση ναρκωτικών από τον Αμερικανό τραγουδιστή, κάτι που διαψεύστηκε αργότερα από εκπροσώπους του στα ΜΜΕ.


Ήδη στο TikTok έχει γίνει trend η φράση «Post Malone is not okay», δηλαδή «Ο Post Malone δεν είναι καλά». Τέλος, σε πολλά σχόλια ο Malone συγκρίνεται με τις τελευταίες εμφανίσεις της Έιμι Γουάινχαουζ λίγο πριν πεθάνει νικημένη από τις καταχρήσεις.

«Νομίζω τον χάνουμε», «Μου θυμίζει την Έιμι Γουάινχαουζ», «Ο τύπος κυριολεκτικά διαλύεται»,«Τα ναρκωτικά τον αποτελειώνουν»  είναι τα πιο συχνά σχόλια που συναντά κανείς κάτω από τα βίντεο.

Δείτε περισσότερα κλιπ
Κλείσιμο
Δείτε σχόλια στο Twitter


Δείτε βίντεο: Post Malone: Σόκαρε η εμφάνισή του στο Σίδνεϊ - «Νευρικός και υπό την επήρεια ναρκωτικών» λένε οι φαν
Post Malone: Σόκαρε η εμφάνισή του στο Σίδνεϊ -«Νευρικός και υπό την επήρεια ναρκωτικών» λένε οι φαν



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης