Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα Survivor είναι το All Star Game που προβάλλεται φέτος, αφού μετά τη σωρεία αποκαλύψεων για τις παραβιάσεις παικτών που τρώνε και επικοινωνούν κρυφά, οι αντιδράσεις των τηλεθεατών είναι ποικίλες.
Θέση για τα φετινά ευτράπελα έχουν πάρει και παίκτες προηγούμενων σεζόν του παιχνιδιού, όπως ο Πάνος Καλίδης.
Ο τραγουδιστής έδωσε το «παρών» σε βραδιά απονομής βραβείων μοντέλων και influencers και οι τηλεοπτικές κάμερες, ζήτησαν από εκείνον να αφήσει το σχόλιό του, αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης.
Ο Πάνος Καλλίδης, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor του 2021, είπε αρχικά με χιουμοριστική διάθεση: «Εγώ δεν είμαι influencer, είμαι απλώς… φλου! Η γυναίκα μου είναι καλή influencer, το κάνει πολύ καλά και το βλέπω στο… ταμείο! Καμιά φορά η ζήλεια είναι ένδειξη αγάπης. Γενικά δεν είμαι ζηλιάρης, αλλά ότι με ενοχλεί το λέω. Δεν έχω ψάξει ποτέ τηλέφωνο».
Για το Survivor, ο Πάνος Καλίδης απάντησε: «Εμείς πεινάγαμε τότε. Και κάποιοι εκεί πήγαν με ντελίβερι και τρώνε καλά, δεν χάνουν κιλά, είναι αφρατούληδες και παίρνουν και το βδομαδιάτικο, εμένα με ενοχλεί αυτό».
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.