Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε spoiler για τη σειρά
Δείτε το βίντεο όπου ο ηθοποιός αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια
Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου μίλησε για τη «Γη της ελιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί και αποκάλυψε τι θα δουν οι θεατές στα επόμενα επεισόδια.
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιο θα είναι το τέλος του Αλέξη και της Μυρτάλης. Είπε χαρακτηριστικά: «Στα επόμενα επεισόδια ο Αλέξης θα σκοτώσει τη Μυρτάλη».
Και συνέχισε λέγοντας ο Ανδρέας Γεωργίου: «Θα δούμε συγκλονιστικές στιγμές από την κυρία Λυδία Κονιόρδου γιατί θα είναι εκείνη που θα "δώσει" τον γιο της στην αστυνομία. Έχουμε μία σχέση μάνας και γιου που τη λες και υπεύθυνη αλλά την καταλαβαίνεις κιόλας. Τα σημάδια υπήρχαν ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτό το παιδί. Τώρα μετά από αυτό είναι σε αδιέξοδο και παίρνει την απόφαση να… Όταν πρέπει να ανανεωθεί η τράπουλα για να έρθουν καινούργιες ιστορίες κάποιοι πρέπει να φύγουν, κάποιοι θα μείνουν. Θα φέρει μεγάλη αναταραχή και θα φέρει ένα άλλο μεγάλο γεγονός γιατί θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τον ρόλο του Γιώργου του Αγγελόπουλου».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών