Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο και αποκάλυψε κάτι για τον συμπαίκτη της.
«Τον κατευθύνουν, έχω ακούσει πολλά για τον Νίκο Μπάρτζη. Άκουσα ότι κάποιοι έταξαν λεφτά στον Μπάρτζη για να δώσει την Ασημίνα και τη Δαλάκα, ένα χιλιάρικο», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crzr79uytpm9)
Αναφορικά με την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε και την έδειχνε να τρώει στα κρυφά, σχολίασε πως ήταν δίκαιη.
«Ήταν δίκαιο όπως έγινε και η αποβολή με άλλους παίκτες», ανέφερε.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.