Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είπα στην Αφροδίτη Σκαφίδα ότι έχει παχύνει και μου έλεγε ότι την πρήζει η καρύδα»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είπα στην Αφροδίτη Σκαφίδα ότι έχει παχύνει και μου έλεγε ότι την πρήζει η καρύδα»

«Όλοι σε αυτό το παιχνίδι έχουμε κάνει παραβιάσεις, είτε επικοινωνίας είτε φαγητού, οπότε ας μην κουνάμε το δάχτυλο», δήλωσε

EYRIDIKI_PAPADOPOULOU
Η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star», Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σε συνέντευξη για την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», τοποθετήθηκε σχετικά με την πρόσφατη αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα και τις παραβιάσεις που έχουν γίνει φέτος στον διαγωνισμό.

«Η Αφροδίτη αποβλήθηκε, δικαίως θεωρώ, δεν μπορείς να κουνάς το χέρι σου στους υπολοίπους και η ίδια να κάνει πράγματα και να μην τιμωρείται», σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Τον τελευταίο καιρό έλεγα στην Αφροδίτη Σκαφίδα "έχεις παχύνει" και μου έλεγε "ναι, με πρήζει η καρύδα". Πού να φανταστώ; Δεν είχα πάρει χαμπάρι κάτι. Όλοι σε αυτό το παιχνίδι έχουμε κάνει παραβιάσεις, είτε επικοινωνίας είτε φαγητού. Οπότε ας μην κουνάμε το δάχτυλο στον διπλανό μας. Γιατί άνοιξε τώρα ο ασκός του Αιόλου, οπότε ας το», συμπλήρωσε η πρώην διαγωνιζόμενη του «Survivor».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtrbswupeeh)

Σχετικά με το αν η ίδια είχε προβεί ποτέ σε παραβίαση κανονισμού, εξομολογήθηκε: «Έκανα παράβαση φαγητού όταν βρήκα ένα ζυμαράκι με ξεραμένο τυρί με μυρμήγκια. Το παίρνω από κάτω, το φυσάω και μου φάνηκε το πιο νόστιμο του κόσμου».

Η αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα από το «Survivor»
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι η επόμενη παίκτρια η οποία αποβάλλεται, έπειτα από παραβίαση κανονισμού.

Ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης είχαν επίσης αποβληθεί, για επικοινωνία με ντόπιο, στον οποίο έδωσαν χρήματα για να τους προμηθεύσει φαγητό. Όπως επίσης και η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Πρόσφατα, είχε κυκλοφορήσει βίντεο όπου έδειχνε τη διαγωνιζόμενη να τρώει κρυφά και να στέλνει φιλιά στην κάμερα που την κατέγραφε. Η Αφροδίτη Σκαφίδα, είχε καταγραφεί να παραβιάζει τον κανόνα του φαγητού. Το κλιπ που είχε αναρτηθεί αρχικά στο nassosblog.gr και έπειτα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έδειχνε την παίκτρια να τρώει κρυφά φαγητό, και συγκεκριμένα κρακεράκια ή ρυζογκοφρέτα, στο δάσος, εκτός παραλίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Άντριου Μπάρογουεϊ: Ίδρυσε hedge fund, αγόρασε την Καλλιθέα και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Survivor All Star: O τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το αλλεργικό σοκ της Αφροδίτης - Δείτε βίντεο

Εκτεθειμένος μετά το φιλί με το παιδί ο Δαλάι Λάμα - Η διαδρομή και τα «πιστεύω» του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης