Το αυριανό επεισόδιο του Survivor All Star θα ολοκληρωθεί με την αποχώρηση ενός παίκτη από τους τέσσερις υποψηφίους.
Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι παίκτες που έχουν βγει στον «τάκο» για αυτή την εβδομάδα, την ίδια ώρα που οι εντάσεις στους Κόκκινους δεν έχουν προηγούμενο.
Μία ομάδα θα χάσει έναν παίκτη ή μία παίκτρια. Στο χθεσινό επεισόδιο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κάλεσε έμμεσα το τηλεοπτικό κοινό να μην την ψηφίσει, εφόσον βλέπει πως δεν περνά καλά στην παραλία των Διασήμων.
Όπως φαίνεται, οι τηλεθεατές την άκουσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το ριάλιτι.
Δείτε το βίντεο με όσα είπε στο επεισόδιο της Τρίτης 7 Μαρτίου
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.