Ελένη Μενεγάκη: Μου έβγαινε στις επαφές του κινητού «Γιάννης Λάτσιος daddy cool»
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα μπέρδεμα που έγινε, με αφορμή το γεγονός ότι η Αννίτα Πάνια έχει αποθηκευμένη την επαφή του Νίκου Καρβέλα ως «Άντρας Μου»
Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σχολίασαν στη μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει, το τηλεφώνημα που είχε στον τηλεοπτικό αέρα η Αννίτα Πάνια με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα.
Η Αννίτα Πάνια είχε αποθηκευμένη την επαφή του συνθέτη στο κινητό ως «Άντρας Μου», κάτι που συζητήθηκε από τον καλεσμένο της στο «Έλεος!», Γιώργο Θεοφάνους.
Με αφορμή αυτό, η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε μια προσωπική της εμπειρία, από την περίοδο που είχε ανταλλάξει τη συσκευή του κινητού της τηλεφώνου με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε στον αέρα του «Ελένη» ότι είχαν μπερδευτεί οι επαφές, μεταξύ αυτών και του πρώην συζύγου της, Γιάννη Λάτσιου.
Αναφορικά με αυτό, είπε: «Όταν είχα πρωτοδώσει κινητό στον γιο μου, του είχα δώσει το παλιό μου. Ο μπαμπάς του, ο Λάτσιος... τον έχω αποθηκευμένο “Γιάννη Λάτσιο”. Ο γιος μου τον είχε “Daddy Cool” και μέχρι να πάω να το φτιάξω, μου έβγαινε στις επαφές “Γιάννης Λάτσιος – Daddy Cool”».
«Με φαντάζεστε εμένα να σηκώνω το κινητό; Συμβαίνουν κι αυτά» σχολίασε και ξέσπασε σε γέλια.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.