Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρεται συχνά στην οικογένειά της, μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει.
Το ίδιο έκανε και σήμερα, με αφορμή μία συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της στο πλατό του «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου με αποτέλεσμα να κάνει μία αναφορά στα παιδιά της και τα ρούχα που επιλέγουν συχνά να φορούν.
Καθώς συζητούσαν για τις χειμερινές εκπτώσεις, η Νάνσυ Νικολαΐδου ανέφερε ότι ο γιος της, την έβαλε να του αγοράσει φούτερ με κουκούλα. Τότε, η Ελένη Μενεγάκη αναρωτήθηκε γιατί και τα δικά της παιδιά φορούν τις κουκούλες από τα φούτερ τους και μάλιστα, πολλές φορές μέσα στο σπίτι.
«Όλοι τέτοια φοράνε. Και μέσα στο σπίτι μου. Καμιά φορά αναρωτιέμαι, λέω “γιατί κυκλοφορείτε με αυτά; Ότι δηλαδή τι;” Τη βγάζουν, τη βάζουν. Έχω και εγώ δε λέω, αλλά δε βάζω και τις κουκούλες μέσα στο σπίτι να κόβω βόλτες σαν την τρελή» σχολίασε και όλοι στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία