Την καθημερινότητα της ως νέα μητέρα δείχνει, με μεγάλη συχνότητα, η Ιωάννα Τούνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μόλις 12 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, η γνωστή ινφλουένσερ, μοιράζεται με τους φίλους της τις αλλαγές στο σώμα της.
Όπως είπε, συνολικά στην εγκυμοσύνη της πήρε περίπου 16 κιλά. Από τη μέρα που γέννησε, έχασε ήδη 8 κιλά και είναι πλέον στα 70 κιλά.
Όπως είπε, «έχει 12 μέρες που γέννησα. Ήμουν 62 κιλά, έφτασα 78 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν στα 70 κιλά. Φαίνομαι ακόμα αρκετά πρησμένη, έχω χαλαρό δέρμα στην κοιλίτσα, αλλά, κάθε μέρα είμαι και καλύτερα» αναφέρει στο βίντεό ετης η Ιωάννα Τούνη συμπληρώνοντας πως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει διατροφή – κάτι που σκοπεύει να κάνει το επόμενο διάστημα – ωστόσο φορά αρκετές κρέμες.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας