Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια στην Άννα Μπεζάν - «Κλείστε τα στόματά σας»

Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια στην Άννα Μπεζάν - «Κλείστε τα στόματά σας»

Η ηθοποιός παρακολουθώντας τις αναρτήσεις, έκανε τη δική της παρέμβαση στην προσπάθειά της να στηρίξει δημοσίως τη νύφη της

pappa_christina
Μία φωτογραφία της Άννα Μπεζάν, στην οποία πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της και έδειξε πώς είναι το σώμα της τρεις μήνες μετά τον τοκετό, ήταν που συγκέντρωσε αρκετά αρνητικά σχόλια.

Η ίδια απάντησε σε ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε αποκαλύπτοντας μάλιστα πως πέρασε και από επιλόχειο κατάθλιψη.

«Ε και τι; Υπάρχουν γυναίκες που μετά την εγκυμοσύνη παλεύουν με επιλόχειο κατάθλιψη και με κιλά που δεν μπορούν να χάσουν επειδή δεν έχουν όλες τα χρήματα για γυμναστήρια, διατροφή και πέρσοναλ… Τι θέλετε να μας δείξετε; Όταν είσαι άτομο που δυστυχώς ή ευτυχώς σε παρακολουθεί κόσμος πρόσεχε τι μηνύματα περνάς» ήταν το μήνυμα που έλαβε με την Άννα Μπεζάν να απαντά:

«Και στο σημείο αυτό επειδή αυτή είναι μία από τις πολλές αντιδράσεις που δέχθηκα να σας πω ότι πέρασα και εγώ επιλόχειο και όχι εύκολη και δεν έχω κάνει ούτε διατροφή ούτε έχω πληρώσει πέρσοναλ. Τυχαίνει απλά να με βοηθάει το σκαρί μου! Το αν νιώθω η δεν νιώθω καλά με το σώμα και το μοιράζομαι δεν νομίζω να έχει να κάνει με την οικονομική δυνατότητα».
Bezan__1_

Κλείσιμο
Η Χριστίνα Παππά παρακολουθώντας τις αναρτήσεις έκανε και τη δική της παρέμβαση στην προσπάθειά της να στηρίξει δημοσίως τη νύφη της, Άννα Μπεζάν, ενώ ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια επισημαίνοντας πως διανύουμε Άγιες ημέρες. 

«Να ξέρετε λοιπόν, επειδή η Άννα το ομολόγησε μόνη της, έχει περάσει επιλόχειο και ότι στους γονείς αυτούς έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο που εύχομαι σε κανένα να μη συμβεί, όταν αποφασίσει η Άννα θα το πει μόνη της. Κλείστε τα στόματά σας, γεννήθηκε ο Χριστός αυτές τις μέρες, οπότε πείτε και έναν καλό λόγο, αφήστε την κακία να πάει κάτω» ανέφερε μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Παππά μέσα από Instagram stories.

Δείτε το βίντεο 

Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά για τα αρνητικά σχόλια στην Άννα Μπεζάν: «Κλείστε τα στόματά σας»


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι κρύβει η Κίνα- Συναγερμός και στην Ευρώπη

Πρωταθλητής από τα παλιά στο τηλεοπτικό 2022

Εύα Καϊλή: Πώς την «καίνε» τα μπιμπερό - Τα τρία ερωτήματα που καλείται να απαντήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης