Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αρχικά, αστειεύτηκε, προτρέποντας τους ρεπόρτερ να ρωτήσουν την ίδια την παρουσιάστρια αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση.
«Είναι πίσω από τις κάμερες, ρώτησε τη. Δεν ξέρεις τι είναι. Έχεις πάει στην Αίγυπτο, που είναι η Σφίγγα μπροστά στις πυραμίδες; Ε, είναι η Ιωάννα.Δεν της παίρνεις κουβέντα, δεν την ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά.
«Ειδικά αν έχεις τη διακριτικότητα τη δική μου, που δεν ρωτάω γενικά, δεν μαθαίνεις», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coxzoa3atdsp)
Ωστόσο, απάντησε πως θεωρεί ότι είναι πλέον, λίγο αργά για να επιστρέψει η Ιωάννα Μαλέσκου στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν.
«Δεν νομίζω. Εδώ που φτάσαμε, 20 ημέρες πριν το νέο έτος, θα το ξέραμε αν ήταν. Άλλωστε το δεύτερο μισό, που το έχουμε θεοποιήσει ότι θα γίνονται πράγματα κάθε χρόνο, μην ξεχνάμε ότι φέτος συνδυάζεται και με εκλογές. Οπότε, νομίζω πως τα κανάλια θα κάνουν λίγα πράγματα. Εγώ θα ήθελα να δω την Ιωάννα να επιστρέφει τηλεοπτικά κι αν επιστρέψω κι εγώ, να είμαι με την Ιωάννα», δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.