O Ποσειδώνας Γιαννόπουλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» προκειμένου να μιλήσει για την ανάρτηση που έκανε το σαββατοκύριακο η Νατάσα Μποφίλιου. Τα λεόμενά του προκάλεσαν την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου και οι δυο τους ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση.
«Δεν το έχω μετανιώσει αυτό που έγραψα γιατί είναι το κλασικό μου χιούμορ… Στον χώρο της showbiz όλοι ταυτιζόμαστε με κάτι. Εμένα ο κόσμος με έχει ταυτίσει με το καυστικό μου χιούμορ… Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μια εξαιρετική έντεχνη τραγουδίστρια και μια πολιτικοποιημένη ερμηνεύτρια… Το κομμάτι της μόδας είναι ένα καταναλωτικό κομμάτι, ο κομμουνισμός απεχθάνεται τον καταναλωτισμό», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.
Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Άρα η Νατάσα Μποφίλιου δεν μπορεί να είναι γυναίκα, δεν μπορεί να έχει φίλες σχεδιάστριες, δεν μπορεί να πάει στο Λονδίνο επειδή είναι κομμουνίστρια».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cotqjugwlrmx)
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε: «Παραποιείς τα λεγόμενά μου. Είπα ότι οι άνθρωποι ταυτιζόμαστε με μια εικόνα. Όταν μια εικόνα στη συνείδηση του κόσμου είναι συγκεκριμένη και τα πεπραγμένα είναι αντίθετα. Λέω ότι υπάρχει μια διάσταση απόψεων και πεπραγμένων. Δεν σου μιλάω ως μισογύνης. Σου μιλάω ως ένας άνθρωπος που αγαπά ιδιαιτέρως τις γυναίκες και ας είμαι ομοφυλόφιλος. Όταν υπάρχει τέτοια διάσταση λεγομένων και πεπραγμένων, να είσαι έτοιμος και για το σχόλιό μου».
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events