Στην Καραϊβική πέρασε τις γιορτές ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τη σύντροφό του, Βιτόρια Σερέτι, φιλοξενούμενοι στο πολυτελές σκάφος του Τζεφ Μπέζος, ο οποίος βρισκόταν εκεί μαζί με τη Λόρεν Σάντσεζ. Το ζευγάρι απόλαυσε ήλιο, θάλασσα και ιδιωτικότητα, με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά.
Ο ηθοποιός και το 27χρονο μοντέλο ήταν ξαπλωμένοι και έκαναν ηλιοθεραπεία, ενώ εκείνη είχε γείρει πάνω στο στήθος του συντρόφου της, στο γιοτ που σύμφωνα με το Page Six κοστίζει πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια.
Δείτε τις φωτογραφίες
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Βιτόρια Σερέτι είναι μαζί από τον Αύγουστο του 2023, σχεδόν 2,5 χρόνια. Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόσους όλο αυτό το διάστημα και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.