«Σκεφτόμουν πόσο γρήγορα περνάει καιρός» πρόσθεσε η ερμηνεύτρια
H Γιώτα Νέγκαβρέθηκε στην παρουσίαση της νέα συλλογής παπουτσιών της ηθοποιού, Έλενας Ασημακοπούλου. Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τις αγορές της και την αίσθηση που έχει για τον εαυτό της, όσο περνάνε τα χρόνια.
«Δεν έχω δώσει τετραψήφιο ποσό για παπούτσια. Έχω δώσει όμως τριψήφιο. Πέρασα κρίση ηλικίας στα 40 μου, αλλά δεν κράτησε πολύ. Δεν έκρυβα χρόνια. Σκεφτόμουν πόσο γρήγορα περνάει καιρός. Είναι στη φύση μου να συμφιλιώνομαι με τα πράγματα που είναι φυσικά. Νομίζω ότι ο χρόνος μου έχει φερθεί μια χαρά, δεν έχω παράπονο» είπε η Γιώτα Νέγκα.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-conpj365zhs9)
Η ερμηνεύτρια στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου είχαν πει παλιά ότι δεν θα κάνω τίποτα αν δεν γίνω ξανθιά με ίσια μαλλιά, ενώ είχα σγουρά μελαχρινά».
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Στα φετινά 2026 Zero Waste HoReCa Awards, που υποστηρίζονται από το The Coca-Cola Foundation και αναδεικνύουν επιχειρήσεις που έχουν κάνει πράξη το βιώσιμο και υπεύθυνο επιχειρείν στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Καφεστίασης.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.