O ηθοποιόςΜιχάλης Οικονόμουκαι ο σύντροφός του, Γιώργος Μακρής ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά Μαμα-δες στην ΕΡΤ2. Το ζευγάρι εξομολογήθηκε τον τρόπο με τον οποίο κατόρθωσε να υιοθετήσει το παιδί του.
«Δύο μήνες πριν γεννηθεί το παιδί προέκυψε η σκέψη να κάνουμε οικογένεια. Σε αντίθεση ίσως με άλλα ζευγάρια που μπαίνουν στη διαδικασία να το προγραμματίσουν, να πάνε για εξωσωματικές ή να βρουν μια παρένθετη μητέρα, το παιδί μας ήρθε από ένα συγγενικό πρόσωπο και, επειδή ήταν μονόδρομος πως θα πήγαινε σε ένα ίδρυμα, έπρεπε να πάρουμε ένα είδος γρήγορης απόφασης για να δούμε αν θα το κυνηγήσουμε εμείς με την ευκολία της συγγένειας με το πρόσωπο αυτό. Αν δεν υπήρχε αυτή η συγγένεια θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο οπότε θα μπαίναμε σε μια άλλη διαδικασία», είπε ο Μιχάλης Οικονόμου για να συνεχίσει:
«Οπότε με έναν τρόπο μάς ήρθε σαν ένα γρήγορ δώρο και γρήγορα μεταξύ μας κοιταχτήκαμε στα μάτια και μπήκαμε στη διαδικασία να κινήσουμε όλο αυτό το ζήτημα νομικά. Μέχρι τότε όμως εγώ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-com3u7zp8cn5)
«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια πολύ δεμένη και πάντα μου δημιουργούνταν η αίσθηση πως θέλω να γίνω πατέρας αλλά, μεγαλώνοντας και βλέποντας ότι η σεξουαλικότητα μου πάει σε έναν χώρο που δεν συνηθιζόταν να υπάρχει αυτό σαν δεδομένο και σαν δυνατότητα, κάπως το είχα αποβάλλει, και με έναν πόνο ίσως, από το μυαλό μου. Πάντα όμως έρχονταν διάφοροι άνθρωποι και μου έλεγαν ότι θα γινόμουν τρομερός πατέρας. Αλλά ήρθε αυτό το πράγμα και έχοντας την ασφάλεια ενός ανθρώπου σαν τον Γιώργο δίπλα μου άλλαξε η ζωή μου», πρόσθεσε ακόμα ο Μιχάλης Οικονόμου.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής