Ντούα Λίπα: Διαψεύδει ότι θα εμφανιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ

Ντούα Λίπα: Διαψεύδει ότι θα εμφανιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ

Δείτε τη δημοσίευση της τραγουδίστριας μέσω Instagram 

Dua_Lipa__1_
Η Ντούα Λίπα διέψευσε, με δημοσίευσή της στο Instagram, ότι θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Η 27χρονη τραγουδίστρια, που βρίσκεται στην κορυφή των charts, γεννημένη στο Λονδίνο από γονείς από το Κοσσυφοπέδιο, δήλωσε ότι θα παίξει στη χώρα, μόνο αν υπάρξει πρόοδος στο πεδίο των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Οι πληροφορίες τον τελευταίο καιρό αναφέρουν, πως έχει προκληθεί ανησυχία στους υποστηρικτές της LGBTQ+ κοινότητας στο Κατάρ, με αφορμή τη μεταχείριση των μεταναστών εργατών στη χώρα και την ποινικοποίηση των σχέσεων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.
Πιο συγκεκριμένα μετά τα δημοσιεύματα, που τη συνέδεσαν με την εκδήλωση, η τραγουδίστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές εικασίες ότι θα εμφανιστώ στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Δεν θα εμφανιστώ και ούτε έχω εμπλακεί ποτέ σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για να εμφανιστώ. Θα χειροκροτήσω την Αγγλία από μακριά και ανυπομονώ να επισκεφθώ το Κατάρ όταν θα έχει εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα που ανέλαβε όταν κέρδισε το δικαίωμα να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο».
Κλείσιμο
dua_lipa_2

Ο τραγουδιστής Jung Kook των BTS, πρόκειται να λάβει μέρος στην τελετή έναρξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Al Bayt στις 20 Νοεμβρίου. Ο Αμερικανός ράπερ Diplo, ο DJ Calvin Harris και ο Τζαμαϊκανός τραγουδιστής Σον Πολ θα εμφανιστούν, επίσης, στο φεστιβάλ Fifa Fan.

Η Ντούα Λίπα δεν είναι η μόνη καλλιτέχνιδα, που αποφεύγει να δώσει συναυλίες στο Κατάρ. Την Κυριακή, ο Ροντ Στιούαρτ αποκάλυψε ότι απέρριψε πέρυσι 1 εκατομμύριο δολάρια για να παίξει στη χώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τζεφ Μπέζος: «Δώρισε» στην Ντόλι Πάρτον 100 εκατομμύρια δολάρια

Κωνσταντινοπούλου: «Διαγνώστηκα με μυελώδες καρκίνωμα 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μου»

Χατζηδάκης: Έκτακτο επίδομα 250 ευρώ σε πάνω από 1 εκατ. συνταξιούχους πριν τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης