Ανανεωμένος, ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, συναρπαστικός, ξέρει καλά να κρατάει σε αγωνία τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά και να μοιράζει πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!
Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο και πιο αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, κατέκτησε και τον Οκτώβριο την κορυφή της τηλεθέασηςκαι τις καρδιές των τηλεθεατών!
Καθημερινά, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, πάντα γεμάτος θετική ενέργεια, έχοντας στο πλευρό του τη γοητευτική Νατάσα Κουβελά, κάνει τα απογεύματά μας πιο παιχνιδιάρικα, πιο ζωηρά, πιο πλούσια σε γνώση και αυθεντικό χιούμορ !
Το διάστημα 1-31/10, ο Τροχός της Τύχης ήταν πρώτος στη ζώνη του και σημείωσε μερίδια:
17,9% στο σύνολο κοινού 18,2% στο σύνολο του ανδρικού κοινού 18,5% στο σύνολο του γυναικείου κοινού
Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη!
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.