Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια κλείνει σήμερα τα 53 της χρόνια και φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να της ευχηθούν.
Από το πρωί κιόλας, η Ελένη Μενεγάκη δέχτηκε το πρώτο δώρα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ιταλία και το μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram.
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι και αγουροξυπνημένη, κρατώντας στην αγκαλιά της μια τεράστια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα.
Όπως μαρτυρά η λεζάντα της δημοσίευσής της και τα αρχικά «Μ.Π» που έχει γράψει, την ανθοδέσμη έχει στείλει ο αγαπημένος της, Μάκης Παντζόπουλος.
Η Ελένη Μενεγάκη συνόδευσε τη φωτογραφία της με την εξής λεζάντα: «… όταν ξυπνάς την ημέρα των γενεθλίων σου με μια αγκαλιά λουλούδια ! ❤️ Μ.Π».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.