Βάσω Γουλιελμάκη: «Δεν έπαψε ποτέ από την σκέψη μου το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου»
«Έφτασα δυο φορές κοντά στον γάμο» τόνισε η ηθοποιός
Η Βάσω Γουλιελμάκη παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη νέα σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στις φορές που έφτασε κοντά στον γάμο και την απώλεια της μητέρας της.
«Η Βιολέτα είναι κολλητή φίλη της τρίτης Μαίρης, της Κατερίνας Ζαρίφη. Είναι μια γυναικά μέσα στη χαρά και την ενέργεια. Η Βιολέτα βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι της Μαίρης, αλλά δεν κάνει δουλειές. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η σχέση της Βιολέτας με την Μαίρη. Αυτές οι δυο είναι ανεξέλεγκτες» είπε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη.
Για την καριέρα της και την μητρότητα, σημείωσε: «Η καριέρα μου ήταν πάντα σε δεύτερη μοίρα. Πρώτα είμαι μαμά. Δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Όταν χώρισα με τον Σωκράτη Αλαφούζο, η κόρη μου, Μαρίλια, ήταν 4 ετών. Δεν έπαψε ποτέ από την σκέψη μου το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Έφτασα δυο φορές κοντά στον γάμο».
Μεταξύ άλλων η Βάσω Γουλιελμάκη αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας της: «Ήταν μεγάλο σοκ όταν «έφυγε» η μητέρα μου. Όταν μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι, η μητέρα μου ήθελε να έρθει να το δει, αλλά δεν πρόλαβε. Ήρθε στο μπαλκόνι μου ένα παπαγαλάκι που δεν πετούσε και θεώρησα ότι ήταν η μητέρα μου», δήλωσε ενώ συνέχισε: «έδειξα όλο το σπίτι στο παπαγαλάκι, το τάισα και την επόμενη μέρα ξεψύχησε».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.