Τηλεοπτικός κανιβαλισμός

Ηταν ζήτημα χρόνου να βρεθεί το θέμα που θα διαδεχόταν την υπόθεση της Πάτρας και θα κάνει τις εκπομπές να θυμίζουν «τσίρκο»

mixos
Μην κουνάτε το δάχτυλο στο κοινό, αλλά ούτε και στις ψυχαγωγικές εκπομπές που θέλουν να έχουν σκαλέτα με πολλά θέματα και όχι μονοθεματική. Κανείς δεν πιστεύει ότι θα αλλάξετε τον κόσμο κάνοντας τους ιεροκήρυκες από τηλεοπτικού άμβωνος και κανείς δεν πείθεται ότι για πολλούς εξ υμών όλο αυτό το τραγικό γεγονός με το κακοποιημένο παιδί δεν είναι χρυσωρυχείο σε τηλεθέαση. Πώς αλλιώς θα στήνατε κάμερες έξω από το σπίτι των παιδιών; Ντροπή! Παρενέβη η ΕΣΗΕΑ με καταγγελίες στο ΕΣΡ και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αλλά δεν υπάρχει άλλη αντίδραση μέχρι στιγμής. Το ΕΣΡ δεν έπρεπε να έχει ήδη εκδώσει ανακοίνωση – σύσταση; Αλλά…

Δυστυχώς πλέον στο παιχνίδι αυτό παίζεται η τιμή και της ενημέρωσης αλλά και της ψυχαγωγίας. Και η ηθική του καθενός μας. Η επαγγελματική αξιοπρέπεια. Δημοσιογραφία σημαίνει είδηση. Κι όταν δεν υπάρχει είδηση αλλά ρεπορτάζ κλειδαρότρυπας, τότε ο μόνος που που μπορεί να βάλει όριο είναι ο Νόμος.

Αλλαγές στις ώρες και τις ημέρες προβολής για τον «Γλυκάνισο» του ΣΚΑΪ. Προορισμός; Το Σαββατοκύριακο.

glykanisos

Τέλος και για το «Love Island» και επιστροφή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ήταν πολύ καλή και αξιοπρεπής. Η Ηλιάνα έχει κάτι μαγικό. Δεν κουβαλά αποτυχία, δεν χρεώνεται. Και αυτό κάτι σημαίνει.

Κλείσιμο
iliana

Προχωράμε και διευκρινίζουμε δύο βασικά σημεία. Το ένα έχει να κάνει με τις δηλώσεις του κυρίου Τάσου Σωφρονίου, ο οποίος ανέφερε πως «Η κριτική για το GNTM δείχνει απελπισία». Φανταστείτε, αγαπητέ, τι δείχνει η εικόνα αυτού του ριάλιτι για ανθρώπους της… μόδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnkjylkwoj0h)

Η δεύτερη αφορά την συνέντευξη της Βανέσας Αδαμοπούλου, η οποία με χαρακτηριστική άνεση βγήκε και έλυσε όλα τα γυναικεία θέματα μεταξύ άλλων και αυτό της έλλειψης φλερτ. Φταίμε εμείς, είπε η κυρία Αδαμοπούλου επειδή είμαστε ξινές και δεν μας πλησιάζουν οι άνδρες. Όλα αυτά φυσικά να υποθέσω τα είπε στάζοντας… μέλι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnkrgp7z0l9l)

Αύριο, Παρασκευή επιστρέφει η Αγγελική. Μία είναι η Αγγελική και το «Φως στο τούνελ» έρχεται… Στο Mega. Απόψε; Maestro και Παπακαλιάτης…

Maestro | Teaser

Από Δευτέρα στις επάλξεις και οι «Ράδιο Αρβύλα». Φαντάζομαι θα έχουν τόσο πολύ υλικό που δεν θα ξέρουν τι να πρωτοβάλουν στην σκαλέτα. Μήπως, Αντώνη μου, να κάνετε τοπ 50; Λέω μήπως…

Αλλαγές σε εκπομπές… Μεγάλο θέμα. Το οποίο ενίοτε αφορά και τις πηγές της πληροφορίας. Ουπς…

Γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα του «Ρουκ Ζουκ special»; Για τεχνικούς λόγους.

Κουίζ βραδινό: Σε ποια πρωινή εκπομπή ετοιμάζονται σαρωτικές αλλαγές λόγω τηλεθέασης και έλλειψης.. χημείας;



Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» λέει η θεία του κοριτσιού

Τέλος στις συνδικαλιστικές άδειες των εκπαιδευτικών βάζει η Κεραμέως

Πούτιν και Ερντογάν τα λένε στο Καζακστάν - «Η Τουρκία, η ασφαλέστερη οδός μεταφοράς αερίου στην ΕΕ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης