Γλυκάνισος: Ο Μενέλαος μαθαίνει την αλήθεια για την κόρη του

Γλυκάνισος: Ο Μενέλαος μαθαίνει την αλήθεια για την κόρη του

Ο «Γλυκάνισος» προβάλλεται πλέον κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00

Glykanisos
Ο «Γλυκάνισος» έδωσε νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 με διπλά επεισόδιαΤο νέο επεισόδιο έρχεται απόψε με καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς ο «Μενέλαος» πρόκειται να μάθει την αλήθεια για την κόρη του. 

Διαβάστε τις περιλήψεις 
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 3
Στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τα μάτια του Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου) και της Ραζάν (Ε. Πιερίδου) λένε πολλά περισσότερα, από όσα λένε οι ίδιοι μεταξύ τους. Παράλληλα, στο εργαστήριο της εταιρίας Δεμίρη, η χημεία μεταξύ Αλίκης (Μ. Μαρνέλη) και Ραφαήλ (Α. Γιαννακός) είναι ιδιαίτερα ζεστή, ενώ ο Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) αναζητά τη Ραζάν στην ταβέρνα. Ο Καρίμ μαθαίνει ότι εκείνη πήγε στο νοσοκομείο για να δει τον Στρατή. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ανθή (Α. Ιωαννίδου) που είχε πει στον πατέρα της, ότι θα βγει με τον Έκτορα (Α. Σταματάκης) , συναντά τον Νικήτα (Φ. Καράλης), με τον οποίον είναι ερωτευμένη. Την ίδια ώρα, ο Στρατής καταθέτει στην αστυνομία, ότι αυτοί που του επιτέθηκαν είναι Έλληνες και ότι ο Καρίμ και η Ραζάν του έσωσαν τη ζωή. Δύσκολα τα πράγματα και για τον Μενέλαο (Κ. Αποστολάκης), που μαθαίνει την αλήθεια για την Ανθή. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) συνεχίζει να ενοχλεί τη Ραζάν στην ταβέρνα, πυροδοτώντας φρικτές αναμνήσεις από το παρελθόν της.
ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ_ΕΠ__4__8_

Επεισόδιο 4
Ο Στρατής μαθαίνει ότι ο Καρίμ είναι γεωπόνος και αποφασίζει να τον προσλάβει στα κτήματά τους. Παράλληλα, η Ανθή μαθαίνει για τις απειλές του Μενέλαου στον Νικήτα και η σύγκρουση με τον πατέρα της την φέρνει ακόμη πιο κοντά με τον έρωτά της. Η Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) σε τηλεφωνική συνομιλία με την Αναστασία (Γ. Γεωργακοπούλου) προσπαθεί να μάθει νέα του Στρατή προκειμένου να οργανώσει το σχέδιο εξόντωσής του, με σύμμαχό της τον Αντρέα (Α. Αλεξίου). Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στρατής στέλνει σημείωμα στη Ραζάν για να τη συναντήσει ξανά. Τι θα κάνει όμως η Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου) που βλέπει το κακό να έρχεται;
ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ_ΕΠ__3__6_
Κλείσιμο

Δείτε το βίντεο 
Γλυκάνισος - Sneak Preview | 24/09/2022

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρονιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Καράλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδου (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης).
Στον ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη
Στον ρόλο του Πάρη Τριανταφύλλου, ο Τεό Αλεξάντερ
Σενάριο: Γιώργος Κυρίτσης
Σκηνοθετική επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης

Σκηνοθέτες: Σταύρος Ποταμάρης, Κώστας Βούλγαρης
Βασισμένο σε μια ιδέα της: Ρόζυ Ρήγα
Σεναριακή ομάδα: Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Κακαβέλα, Τατιάνα Γκαραμπετιάν, Διονύσης Γεωργάνος
Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Παπαδόπουλος
Production Design: Μιχάλης Σαμιώτης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting Director: Ready2cast, Σοφία Δημοπούλου, Φραγκίσκος Ξυδιανός
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σάββας Χρυσοστόμου, Δημήτρης Λογοθέτης
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Κατριάννα Παντέλη
Παραγωγή: Tanweer Productions

Ειδήσεις σήμερα:

Χάκαραν την ιστοσελίδα του Προμηθέα Πάτρας - «Δείτε τι συνέβη σε εκείνους που εξεγέρθηκαν στον Τούρκο»

Δάκρυα και standing ovation στην τελευταία παράσταση του Φέντερερ στα courts: «Είναι το τέλος που ήθελα»

Ο Καντέρ «καρφώνει» ξανά τον Ερντογάν: Αηδιαστικά όσα είπε στον ΟΗΕ κατά της Ελλάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης