Η Σοφιάνα Αβραμάκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε τόσο για την συμμετοχή της στο Survivor, όσο και για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε στη φιλία της με τον ποδοσφαιριστή.
«Δεν έχει συνεχιστεί αυτή η φιλία σε καμία περίπτωση. Από τη δική μου πλευρά σαφώς και δεν υπάρχει καμία πικρία, μέχρι και μία μέρα πριν από τον τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω. Από τη στιγμή όμως που δεν δέχτηκα κάποια προσέγγιση από την αντίπερα όχθη, δεν θα κάνω και κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα, σέβομαι τη στάση του καθενός» είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.
Σε συνέχεια των δηλώσεών της η ίδια τόνισε: «Δεν το έχω πάρει και κατάκαρδα, σίγουρα με ξένισε η στάση του».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή