Ο Στίβεν Κινγκ είναι για πολλούς ο μετρ του θρίλερ και όταν μία σειρά καταφέρνει να τον τρομάξει, είναι αν μη τι άλλο αξιοσημείωτο.
Το «Stranger Things» που προβάλλεται μέσα από την πλατφόρμα του Netflixέχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και ο Στίβεν Κινγκ, έκανε γνωστό ότι ανήκει στο κοινό της σειράς και εκτός από αυτό, του αρέσει όπως φαίνεται αρκετά.
Ο ίδιος μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι το προτελευταίο επεισόδιο ήταν τόσο καλό που κατάφερε να τον τρομάξει. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο διάσημος συγγραφέας έγραψε: «Το προτελευταίο επεισόδιο του Stranger Things είναι τόσο καλό, όμως και τόσο γεμάτο τρόμο, που σχεδόν φοβάμαι να δω το τελευταίο».
Δείτε την ανάρτησή του
The penultimate episode of STRANGER THINGS is so good, and yet so full of dread, that I'm almost afraid to watch the last one.
H επίσημη σύνοψη του καινούριου κύκλου αναφέρει: Έχουν περάσει έξι μήνες από τη μάχη του Στάρκορτ που έφερε τρόμο και καταστροφή στο Χόκινς. Παλεύοντας με τις συνέπειες, η παρέα μας χωρίζεται για πρώτη φορά – και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο λύκειο δεν διευκολύνουν την κατάσταση. Σ’ αυτήν την ιδιαίτερα ευάλωτη περίοδο, μια νέα και τρομακτική υπερφυσική απειλή βγαίνει στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας ένα φρικιαστικό μυστήριο που, αν λυθεί, μπορεί να βάλει τέλος στη φρίκη του Πάνω Κάτω.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.