Το ρεκόρ της Φαίης και του Γιώργου κι όσα έρχονται στο Mega

Το ρεκόρ της Φαίης και του Γιώργου κι όσα έρχονται στο Mega

Γίνονται πολλά έστω και την τελευταία στιγμή και θα γίνουν ακόμη περισσότερα την ερχόμενη εβδομάδα

liagkas-skorda
Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω. Το αποτύπωμα που μένει είναι οι συμπεριφορές και όχι τα νούμερα. Και δεν αφορά μόνο τα τηλεοπτικά πρόσωπα αυτό, αλλά και τα στελέχη. Προχωράμε.

Ήταν όντως μια καλή ημέρα για τον ΑΝΤ1 χθες, με τις περισσότερες εκπομπές του να κόβουν πρώτες το νήμα. Και ακόμη περισσότερο για το «Πρωινό» το οποίο σημείωσε ρεκόρ σεζόν και πρωτιά. Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής τους, καταγράφοντας την υψηλότερη επίδοσή τους, στο δυναμικό κοινό 18-54, από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα με μερίδιο 24,7% και 10 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό. Δίχως σχόλια.

Στις 21 του μήνα, την ερχόμενη Τρίτη θα απολαύσουμε τον Ηλία Ψινάκη στο «Γηροκομείο» μετά τα μεσάνυχτα. Πού αλλού; Στο Mega. Ξεκινάμε με το πρώτο επεισόδιο και συνεχίζουμε.

Στο Mega έρχεται και μία νέα κωμική σειρά, όπως είναι γνωστό, με τίτλο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή, στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν, με ένα πολύ καλό καστ ηθοποιών να ενσαρκώνει ήρωες που θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας και να ταυτιστούμε μαζί τους. Πρόκειται για μία οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα… Μαίρη. Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

mairimega


«Εμένα θέλουν; Υπάρχει τόσος κόσμος…» Τάδε έφη Τζένη Μπαλατσινού όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση. Όταν έχεις αξιοπρέπεια, όταν είσαι χορτασμένη κι όταν σέβεσαι την πορεία σου, έτσι απαντάς.

Κατερίνα μου, μην κλαις. Η ζωή είναι μπροστά σου. Και είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις ότι ίσως οι προτεραιότητες μπήκαν σε λάθος σειρά… Κατερίνα Καινούργιου, ένα κορίτσι που όταν τσαλακώνεται, ομορφαίνει.

Κουιζάκι για το τέλος. Ποια πανελίστρια διαδίδει ότι μετακινείται εσωτερικά σε άλλη εκπομπή του σταθμού που εργάζεται, αλλά ο σταθμός ακόμη δεν το έχει… μάθει; Κλάμα, παιδιά, κλάμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη για απάτη ανώτερο στέλεχος της Aeroflot στη Ρωσία- Πρόκειται για τον υπεύθυνο για τις αγορές αεροσκαφών

«Απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου», ο συζυγοκτόνος της φαρμακοποιού στην Καβάλα σπάει τη σιωπή του

Κυλιόμενη αξιολόγηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για την έκδοση του εμβολίου της Pfizer κατά της Omicron
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης