Καβάλα - Ο συζυγοκτόνος της φαρμακοποιού σπάει τη σιωπή του: «Απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου»

Καβάλα - Ο συζυγοκτόνος της φαρμακοποιού σπάει τη σιωπή του: «Απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου»

«Είπε κάτι και θόλωσε το μυαλό μου» είπε ο δολοφόνος της 43χρονης που παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Κομοτηνής  - Πρώην σύντροφος του 55χρονου δράστη είχε υποστηρίξει ότι είχε επιχειρήσει να την πνίξει δύο φορές 

kavala343434343
«Ανέλαβα τις ευθύνες μου αμέσως μετά το κακό, αλλά απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Είμαι πρόθυμος να δικαστώ και να τιμωρηθώ για ό,τι μου αναλογεί», σπάει τη σιωπή του μετά το έγκλημα στην Καβάλα ο πρώην σύζυγος και δολοφόνος της 43χρονης φαρμακοποιού.

Ο συζυγοκτόνος μιλάει, μέσα από τη φυλακή, στο Mega, έναν και πλέον μήνα μετά το έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη. 

Ο άνθρωπος που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την αδικοχαμένη Άιντα μέσα στο φαρμακείο της, επιχειρεί τώρα να δείξει μετανιωμένος.

«Ενώ ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω, έκανε κάποιες κινήσεις και είπε κάποια λόγια τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω με λεπτομέρειες, αλλά γκρέμισαν οτιδήποτε υπήρχε. Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι είπε, θέλω να την προστατεύσω. Θέλω να προστατεύσω την τιμή της, την μνήμη της, όλα» ισχυρίζεται.




Κλείσιμο
Ο καθ’ ομολογίαν δράστης μπήκε στο φαρμακείο της γυναίκας και λίγο αργότερα τη σκότωσε. Ο λόγος για τον οποίο το θύμα έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή το  διαζύγιο που ζήτησε από τον σύζυγό της.

Τη μοιραία μέρα της συζυγοκτονίας οι δυο τους είχαν συναντηθεί έξω από το φαρμακείο.

«Σταμάτησε το μυαλό να λειτουργεί. Χάθηκε ο κόσμος μου»... Ο 55χρονος θα επιχειρήσει στη δίκη να πείσει πως βρισκόταν εν βρασμώ τη στιγμή του φόνου.

Πάντως, έχει σημασία να υπογραμμισθεί ότι πρώην σύντροφος του δράστη είχε υποστηρίξει πως ο τελευταίος είχε αποπειραθεί να την πνίξει δύο φορές...

Ο 55χρονος παραμένει στις φυλακές Κομοτηνής και αναμένει τις ανακοινώσεις για τη δίκη.

Μιλώντας στο MEGA, ο Νίκος Πετρίδης, δικηγόρος κατηγορούμενου, σημείωσε πως ο κατηγορούμενος έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Ειδήσεις σήμερα:

«Με εκβιάζουν, επειδή είδα τον φόνο και μίλησα» - Ο άνθρωπος που κατέθεσε ότι ο θάνατος Βαλυράκη δεν ήταν δυστύχημα

Επιχειρηματίας στη Μύκονο κατέβασε μπουλντόζα σε παραλία - Δείτε βίντεο

«Γραπτή απάντηση» στα αιτήματά της ζητά η Τουρκία από Σουηδία και Φινλανδία για να άρει το βέτο στο ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης