Βίκυ Σταυροπούλου: «Επειδή ήμουν μικρή μεγάλωσα τη Δανάη λίγο σαν παιχνίδι»
Δείτε το σχετικό απόσπασμα με όσα εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα
ΗΒίκυ Σταυροπούλουμίλησε για το ταξίδι της μητρότητας και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα που, όπως είπε ήρθε στη ζωή της, όταν εκείνη ήταν ακόμη σε νεαρή ηλικία.
Ειδικότερα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Dot», όπου εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν έγινε μητέρα.
Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου είπε χαρακτηριστικά πως: «Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μικρή παιδί αλλά υπάρχουν και πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες στη ζωή. Έτυχε, δεν έγινε συνειδητά και πέτυχε. Με δυσκόλψε αρχικά επειδή ήμουν μικρή και την μεγάλωσα λίγο σαν παιχνίδι και ευτυχώς είχα μεγάλη βοήθεια από τη μαμά μου οπότε δεν ευνούχησε την ζωή μου ο ερχομός του παιδιού. Αν το είχα κάνει όμως σε άλλη ηλικία νομίζω πως θα το είχα μεγαλώσει με άλλη σοφία. Θα ήταν πιο τακτοποιημένη η ζωή μου άρα θα μπορούσα να της αφοσιωθώ και περισσότερο».
Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ηθοποιός στην εκπομπή Dot, η οποία θα προβληθεί το Σάββατο, 28/5
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.