Έλεν Ντε Τζένερις: Οι πιο ξεκαρδιστικές φάρσες που έκανε στους ανυποψίαστους διάσημους φίλους της

Έλεν Ντε Τζένερις: Οι πιο ξεκαρδιστικές φάρσες που έκανε στους ανυποψίαστους διάσημους φίλους της

Το επιτυχημένο «The Ellen DeGeneres Show» έριξε αυλαία μετά από 19 χρόνια και οι φάρσες της διάσημης παρουσιάστριας έχουν μείνει στην ιστορία

de-generis23
Η Έλεν Ντε Τζένερις αποχαιρέτησε το κοινό της, μετά από 19 χρόνια.

«Αυτό το σόου είναι η πιο εκπληκτική εμπειρία της ζωής μου, και το χρωστάω σε εσάς», είχε πει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της, όταν ανακοίνωσε το τέλος του δημοφιλούς «The Ellen DeGeneres Show».

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα talk shows στην ιστορία της σύγχρονης τηλεόρασης, με τις μεγαλύτερες διασημότητες να έχουν περάσει από το πλατό. 

Η εκπομπή έκανε το ντεμπούτο της τον Σεπτέμβριο του 2003 και έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy.  Ανάμεσά τους ήταν τέσσερα βραβεία στην κατηγορία Εξαιρετικό Talk Show και επτά για το Καλύτερο Ψυχαγωγικού Talk Show, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε το «The Oprah Winfrey Show», που είχε κερδίσει εννέα. Το «Ellen DeGeneres Show». κέρδισε επίσης 17 Βραβεία People's Choice .

Ellen’s Big Season 19 Announcement


Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα τόσο της Έλεν Ντε Τζένερις, όσο και του ύφους της εκπομπής της, ήταν οι ξεκαρδιστικές φάρσες που έκανε στους ανυποψίαστους καλεσμένους της. Όλα αυτά τα χρόνια, Χολιγουντιανοί ηθοποιοί, αστέρες της ποπ και ροκ μουσικης σκηνής την επισκέφτηκαν και πολλοί από εκείνους έφυγαν... με έντονο χτυποκάρδι.

Άλλες πιο απλές και αυθόρμητες, άλλες με περισσότερη φαντασια, οι φάρσες της Έλεν Ντε Τζένερις στους διάσημους φίλους της, θα μείνουν στην ιστορία.

Δείτε παρακάτω τις φάρσες από την εκπομπή της 'Έλεν Ντε Τζένερις, που έμειναν αξέχαστες

Σάρα Πόλσον

Η αντίδραση της Αμερικανίδας ηθοποιού, όταν πετάχτηκε ένας κλόουν μπροστά της, την ώρα που συνομιλούσε με την παρουσιάστρια, είναι από εκείνες που έχουν γίνει viral παγκοσμίως. Η Πόλσον είναι ένα από τα μεγαλύτερα «θύματα» της Έλεν Ντε Τζένερις, αφού η 64χρονη δεν αρκέστηκε να κάνει στην καλεσμένη της ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φάρσες.

Ellen Ups Her Scare Game for 'AHS: Cult' Star Sarah Paulson


Τέιλορ Σουίφτ

Η Έλεν Ντε Τζένερις δεν έχει τρομάξει λίγες φορές την Τέιλορ Σουίφτ. Ωστόσο, η πιο χαρακτηριστική φάρσα που της έκανε ποτέ, ήταν στο καμαρίνι της. Όταν η παρουσιάστρια πετάχτηκε μπροστά της, η τραγουδίστρια έπεσε στο πάτωμα πρώτα από τον τρόμο και μετά από τα γέλια.

Taylor Swift Gets a Scary Surprise
Κλείσιμο


Τζούλια Ρόμπερτς

Η Τζούλια Ρόμπερτς, έχει πει για τον εαυτό της, ότι είναι το «τέλειο θύμα για φάρσες» και η Έλεν Ντε Τζένερις δεν θα μπορούσε να μην της ετοιμάσει κάτι σπέσιαλ. Κρυμμένη για ακόμη μία φορά στο καμαρίνι της καλεσμένης της, η οικοδέσποινα του talk show, πετάχτηκε μπροστά στην ανυποψίαστη ηθοποιό και η ίδια σοκαρίστηκε τόσο, που όπως είπε αργότερα ούρησε και λέρωσε το παντελόνι της, με αποτέλεσμα να πρέπει να αλλάξει ρούχα για να βγει στην εκπομπή!

Ellen Scares Julia Roberts Backstage


Άλισον Σουίνι

Τίποτα από όσα συνέβησαν δεν περίμενε η Αμερικανίδα ηθοποιός, όταν δέχτηκε να πάει στο talk show της Έλεν Ντε Τζένερις. Οι δυο τους έπαιζαν το δημοφιλές παιχνίδι Jenga, όταν η παρουσιάστρια αποφάσισε να πετάξει την καλεσμένη της, πάνω στον μεγάλο πύργο από τουβλάκια. Η Σουινι σε κλάσματα δευτερολέπτων έπεσε στο πάτωμα και δεν μπορούσε να κρατήσει τα γέλια της.

Best Game of Jenga Ever?


Σελένα Γκόμεζ

Εντελώς αφοσιωμένη στην κουβέντα που είχε με την Έλεν Ντε Τζένερις για την κολλητή της, Τέιλορ Σουίφτ, η Σελένα Γκομέζ δεν θα μπορούσε να έχει  υπολογίσει ότι σε λίγα δευτερόλεπτα θα πεταγόταν μπροστά της, ένας άνδρας, που με τα ουρλιαχτά του θα την τρόμαζε.

Selena's Double Dose of Scares


Τζάστιν Μπίμπερ

Τα απότομα, φαίνεται να είναι και τα αγαπημένα της Έλεν Ντε Τζένερις, μιας και αυτόν τον τρόπο επέλεγε περισσότερο, για να τρομάξει τους εκλεκτούς καλεσμένους της. Όπως και η Γκομέζ, έτσι και ο Τζάστιν Μπίμπερ συζητούσε μαζί της, χωρίς να περιμένει ότι ένας άνδρας θα εμφανιστεί μέσα από ένα κουτί που βρισκόταν μπροστά του και θα αρχίσει να ουρλιάζει. Ο ποπ σταρ τρόμαξε τόσο, που χρειάστηκε λίγη ώρα για να συνέλθει.

Ellen Scares Justin Bieber



Τζένιφερ Λόπεζ

Η Λατίνα σταρ, κάθισε στον καναπέ του «The Ellen DeGeneres Show», όταν ήρθε για να την τρομάξει, μία γιγάντια τίγρης. Η JLo ξέσπασε αμέσως σε γέλια, ενώ είπε στη Έλεν Ντε Τζένερις «Είσαι τελείως χαζή». 

Ellen Scares J.Lo


Στέρλινγκ Κ. Μπράουν

Μία από τις πιο επικές φάρσες που έχουν γίνει ποτέ στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, ήταν αυτή στον ηθοποιό Στέρλινγκ Κ. Μπράουν. Καθώς οι δυο τους έπαιζαν ένα παιχνίδι, καθισμένοι απέναντι ο ένας από τον  άλλον σε ένα τραπέζι, ένας αιωρούμενος άντρας ήρθε από το πουθενά και τρόμαξε τον ηθοποιό τόσο πολύ, που πέταξε την καρέκλα και μεταφέρθηκε στην άλλη άκρη του πλατό.

Sterling K. Brown Gets a Scare Out of Thin Air


Τζον Κραζίνσκι

Ο Τζον Κραζίνσκι μάλλον το μετάνιωσε, που δέχτηκε να πάει στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις. Καθώς οι δυο τους συζητούσαν για την ταινία τρόμου «A Quiet Place», ένας άνδρας ντυμένος Φρέντι Κρούγκερ πήδηξε από ένα τυχαίο κουτί και τρόμαξε τον Κραζίνσκι. «Αυτό ήταν το χειρότερο», είπε ο σύζυγος της Έμιλι Μπλαντ, όσο καθόταν στην καρέκλα του για αρκετή ώρα σοκαρισμένος. «Μην φοράτε ανοιχτόχρωμο παντελόνι στην Έλεν», αστειεύτηκε στη συνέχεια, ενώ μετά από καιρό παραδέχτηκε ότι: «Αυτό ήταν το χειρότερο, ακόμα τρέμω», παραδέχτηκε.

John Krasinski Gets a Scare on Ellen's Street


Ειδήσεις σήμερα:

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Στο κινητό και με QR Code, πώς θα λειτουργεί

Ο Μπιλ Γκέιτς σήμερα στην Αθήνα

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Στο κινητό και με QR Code, πώς θα λειτουργεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης