Μαρίνα Πατούλη και Βλάσσης Χολέβας κάνουν βόλτα στα Ματογιάννια
Οι δυο τους άνοιξαν κατάστηµα στην Χώρα που περιλαµβάνει ρούχα από την νέα συλλογή του Βλάσση Χολέβα, αλλά και τις πρώτες δημιουργίες της Μαρίνας Πατούλη
Όλα τα βλέμματα επάνω τους κατάφεραν να στρέψουν για ακόμα μια φορά ηΜαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας στη Μύκονο.
Οι δυο τους βρίσκονται στο νησί των Ανέμων και έκαναν τη βόλτα τους πιασμένοι αγκαζέ στα Ματογιάννια. Εκεί ήταν και η κάμερα του Mykonos Live TV και τους απαθανάτισε.
Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής φορούσε ροζ κολάν και μαγνήτισε τα βλέμματα όπως κάνει άλλωστε σε κάθε της εμφάνιση. Η πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστίων και ο σχεδιαστής περνούν όµορφες στιγµές µαζί. Όμως πέρα από προσωπική η σχέση τους είναι και επαγγελματική.
Οι δυο τους άνοιξαν ένα κατάστηµα στην Χώρα που περιλαµβάνει ρούχα από την νέα συλλογή του Βλάσση Χολέβα, αλλά και τις πρώτες δημιουργίες της Μαρίνας Πατούλη.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών