Δείτε πως είναι σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»...
Πρόκειται για την πιο πετυχημένη βιογραφική ταινία του Θεανθρώπου. Η υπερπαραγωγή «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι γυρίστηκε το 1974 και προβάλλεται, σχεδόν σε όλο τον κόσμο λίγο πριν το Πάσχα των Χριστιανών.
UPD:
Πρωταγωνιστής ο Βρετανός ηθοποιός Robert Powell, ο οποίος μετά από την τεράστια επιτυχία του ως «Ιησούς» δεν έχει καταγράψει στο βιογραφικό του άλλη μεγάλη επιτυχία. Σήμερα, 72 ετών, παίζει μικρούς ρόλους σε Βρετανικά σήριαλ.
Ο ίδιος έχει δηλώσει κατά καιρούς για τον ρόλο της ζωής του, όπως έχει αποκαλέσει το παρουσία του ως Ιησούς:
“Όταν κλήθηκα να υποδυθώ τον Ιησού, ήμουν 31 ετών και ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν είχα κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και καμία απολύτως γνώμη για τον Χριστό. Τώρα, ύστερα από 9 μήνες γυρισμάτων σε επιβλητικά τοπία του Μαρόκου και της Τυνησίας, μπορώ να πω ότι πραγματικά πιστεύω στον Ιησού, ακόμη και αν δεν πηγαίνω τακτικά στην εκκλησία.”
“Στη σκηνή της Σταύρωσης, ήμουν λίγο νευρικός, ίσως και από την εξάντληση που ένιωθα, ύστερα από τη δίαιτα 12 ημερών που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου, πριν από το γύρισμα, για να φαίνομαι όσο πιο «ρεαλιστικός» μπορούσα.”
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.