Εντάσεις δημιουργήθηκαν για ακόμα μία φορά στο χθεσινό επεισόδιο τουSurvivor.
Ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση τέθηκε οΓιώργος Κατσαούνης. Μάλιστα, το γεγονός ότι η «φίλη» του, Ασημίνα Χατζηανδρέου τον ψήφισε, προκάλεσε διάφορα σχόλια.
«Το παίζεις και φίλη με τον Γιώργο και λες ότι είστε αδέρφια, ότι είστε μαζί και τώρα, τον καρφώνεις πισώπλατα», ακούγεται να λέει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Survivor.
O Γιώργος Κατσαούνης από τη μεριά του, ακούγεται κι εκείνος εκνευρισμένος με την κίνηση της «φίλης» του.
«Η Ασημίνα δεν έχει φιλικό επίπεδο, αλλιώς δεν θα μου την κάρφωνε στη συνωμοσία με τους υπόλοιπους», τονίζει εκείνος.
Οι παίκτες μπαίνουν στον στίβο μάχης, προκειμένου να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία, όμως η Ασημίνα Χατζηανδρέου τραυματίζεται σοβαρά.
Από την άλλη μεριά, στο συμβούλιο του Νησιού που ακολουθεί, μετά από έναν έντονο καβγά με τον Τάκη Καραγκούνια, ο Άρης Σοϊλέδηςαπειλεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.