Η γη της ελιάς: Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες

Ένα ντόμινο εξελίξεων αναμένεται στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Mega

Elia_Exof
Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς», με το έντονο σασπένς και τις απανωτές ανατροπές διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία και δικαίως είναι ένας από τους άσσους του καναλιού.

Δυνατό όπλο στη φαρέτρα της σειράς, παλιοί, καταξιωμένοι ηθοποιοί του θεάτρου και του κινηματογράφου, οι οποίοι μας χαρίζουν εξαιρετικές ερμηνείες σε βασικούς για την πλοκή ρόλους. Μεταξύ αυτών, τρεις κυρίες της υποκριτικής, η Μάρω Κοντού, η Λυδία Κονιόρδου και η Άντζελα Γκερέκου, που η σύμπραξή τους στη σειρά, χάρη στον σκηνοθέτη Αντρέα Γεωργίου και τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, έφερε στη μικρή οθόνη μια απρόσμενη φρεσκάδα με vintage νότες.

Ο φακός του protothema.gr απαθανάτισε τις τρεις ηθοποιούς σε χαλαρές, κεφάτες στιγμές στο Σούνιο –ένα από τα μέρη όπου γυρίζεται «Η γη της ελιάς», - αποτυπώνοντας τη μοναδική χημεία αλλά και τη θετική τους διάθεση, παρά τα πολύωρα γυρίσματα.

Στις backstage φωτογραφίες, μητέρα, κόρη και ξαδέλφη, όπως παρουσιάζονται στη σειρά, βρίσκονται στο Σούνιο όπου μένει η Μαρία Αναγνώστου (Μάρω Κοντού). Οι τρεις τους περνούν ένα τριήμερο μαζί όταν ένα τυχαίο γεγονός βάζει σε σκέψεις την Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) πως η μητέρα της τής κρύβει κάτι. Την ίδια υποψία έχει και η Μαργαρίτα (Λυδία Κονιόρδου). Μήπως το μυστικό σχετίζεται με την Αντιγόνη (Ήβη Νικολαΐδου);

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια
Elia1
Elia12
Elia13
Elia14
Elia16
Elia17



Ένα ντόμινο εξελίξεων αναμένεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ειδήσεις σήμερα:

Με συγγενή του Δασκαλάκη η εξωσυζυγική σχέση της Πισπιρίγκου - «Την χτυπούσε με παρούσα την Τζωρτζίνα»

Περιοχές του Αιγαίου για ασκήσεις δεσμεύουν, μέσω παράνομης Navtex, οι Τούρκοι

Ο Ζελένσκι περιμένει «σθεναρή» παγκόσμια αντίδραση στην επίθεση στο Κραματόρσκ - Τι υποσχέθηκε για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης