Η γη της ελιάς: Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες
Ένα ντόμινο εξελίξεων αναμένεται στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Mega
Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς»,με το έντονο σασπένς και τις απανωτές ανατροπές διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία και δικαίως είναι ένας από τους άσσους του καναλιού.
Δυνατό όπλο στη φαρέτρα της σειράς, παλιοί, καταξιωμένοι ηθοποιοί του θεάτρου και του κινηματογράφου, οι οποίοι μας χαρίζουν εξαιρετικές ερμηνείες σε βασικούς για την πλοκή ρόλους. Μεταξύ αυτών, τρεις κυρίες της υποκριτικής, η Μάρω Κοντού, η Λυδία Κονιόρδου και η Άντζελα Γκερέκου, που η σύμπραξή τους στη σειρά, χάρη στον σκηνοθέτηΑντρέα Γεωργίου και τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, έφερε στη μικρή οθόνη μια απρόσμενη φρεσκάδα με vintage νότες.
Ο φακός του protothema.gr απαθανάτισε τις τρεις ηθοποιούς σε χαλαρές, κεφάτες στιγμές στο Σούνιο –ένα από τα μέρη όπου γυρίζεται «Η γη της ελιάς», - αποτυπώνοντας τη μοναδική χημεία αλλά και τη θετική τους διάθεση, παρά τα πολύωρα γυρίσματα.
Στις backstage φωτογραφίες, μητέρα, κόρη και ξαδέλφη, όπως παρουσιάζονται στη σειρά, βρίσκονται στο Σούνιο όπου μένει η Μαρία Αναγνώστου (Μάρω Κοντού). Οι τρεις τους περνούν ένα τριήμερο μαζί όταν ένα τυχαίο γεγονός βάζει σε σκέψεις την Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) πως η μητέρα της τής κρύβει κάτι. Την ίδια υποψία έχει και η Μαργαρίτα (Λυδία Κονιόρδου). Μήπως το μυστικό σχετίζεται με την Αντιγόνη (Ήβη Νικολαΐδου);
Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια
Ένα ντόμινο εξελίξεων αναμένεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.