Ριάνα: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που πυροδότησε τις φήμες για έναν πιθανό αρραβώνα με τον Asap Rocky

Ριάνα: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που πυροδότησε τις φήμες για έναν πιθανό αρραβώνα με τον Asap Rocky

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα αστραφτερό διαμάντι να στολίζει τον αριστερό της παράμεσο - Ενισχύονται οι φήμες που τη θέλουν να επισημοποίησε τη σχέση της με τον ράπερ

riri
Με ένα εντυπωσιακό, λαμπερό μονόπετρο εμφανίστηκε η Ριάνα στην τελευταία της έξοδο στο Λος Άντζελες.

Η τραγουδίστρια επισκέφτηκε τα μαγαζιά, προκειμένου να αγοράσει ρουχαλάκια κι άλλα αξεσουάρ στο μωρό που περιμένει με τον σύντροφό της, Asap Rocky και αυτό που τράβηξε την προσοχή του κοινού, αλλά και των παπαράτσι ήταν το διαμάντι που στόλιζε τον αριστερό της παράμεσο.


Κλείσιμο
Το δαχτυλίδι φαίνεται πως είναι δώρο του αγαπημένου της ράπερ και τον σχεδιασμό του έχει επιμεληθεί η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων, Briony Raymond.


Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν αυτό σημαίνει κάποια αλλαγή στη σχέση του ζευγαριού ή αν επρόκειτο απλώς, για ένα δώρο που ήθελε να κάνει ο Asap Rocky στην σύντροφό του για να της δείξει την αγάπη του.

Στο παρελθόν, βέβαια, η Ριάνα σε συνέντευξή της είχε μιλήσει δημόσια για την επιθυμία της να αποκτήσει μία μεγάλη οικογένεια και να έχει δίπλα της τον άνθρωπό της.



Συγκεκριμένα, το 2010 είχε πει σε συνέντευξή της στον Κάνιε Γουέστ για το περιοδικό Interview πως για εκείνη, μία υγιής οικογένεια έχει δύο γονείς.

«Πιστεύω πως ένα παιδί αξίζει και τους δύο γονείς του. Θα ήταν εγωιστικό να πω πως θα το κάνω μέσω ενός δωρητή σπέρματος, επειδή δεν θέλω να χάσω την περηφάνεια μου και να εξαρτώμαι από έναν άνδρα. Ναι,μπορώ να το κάνω μόνη μου, όμως δεν είναι δίκαιο. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ ή θα αρραβωνιαστώ ή οτιδήποτε, τέλος πάντων, αλλά εφόσον υπάρχει ένας πατέρας που θα συμβάλλει στον ερχομό του παιδιού, τότε θα είναι εκεί για όλη του τη ζωή», είχε δηλώσει τότε η τραγουδίστρια.


Σε άλλη της συνέντευξη αργότερα, ανέφερε ξανά πως της είναι πολύ εύκολο να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί, όμως η ιδανική εικόνα που έχει στο μυαλό της για τη ζωή της, είναι με την ίδια παντρεμένη και με πολλά παιδιά τριγύρω της.

Δεν είναι λοιπόν, απίθανο το σενάριο, εκείνη και ο ράπερ να επισημοποίησαν τη σχέση τους με έναν αρραβώνα, λίγο πριν τον ερχομό της κορούλας τους. 



Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο περιστατικό σε σουσάδικο της Αθήνας - Άνδρας με μουστάκι μπήκε, παρήγγειλε και αυνανίστηκε μπροστά σε όλους

Δέκα νοσοκομεία έχουν καταστραφεί από την έναρξη του πολέμου, λέει ο Ουκρανός υπουργός Υγείας

«Οι Ρώσοι βιάζουν, σκοτώνουν και βασανίζουν όπως οι Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει ο Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης