Ριάνα: «Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη μου, πίεσα τον εαυτό μου να ξεπεράσω τα όρια και να περάσω καλά»

Ριάνα: «Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη μου, πίεσα τον εαυτό μου να ξεπεράσω τα όρια και να περάσω καλά»

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για το παιδί που περιμένει με τον Asap Rocky και εξήγησε τι κρύβεται πίσω από τις «επαναστατικές» στυλιστικές της επιλογές

riri
Από την ημέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η Ριάνα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού με τις μοντέρνες στιλιστικές της επιλογές.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες έγκυες, η διάσημη τραγουδίστρια όχι μόνο δεν κρύβει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, αλλά φροντίζει να την επιδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση, επιλέγοντας σέξι και λαμπερά σύνολα.


Κλείσιμο
Στην τελευταία της εμφάνιση, με αφορμή την κυκλοφορία μίας νέας σειράς προϊόντων ομορφιάς του brand της, Fenty Beauty, η σταρ εμφανίστηκε με μία χαμηλοκάβαλη φούστα, γεμάτη παγιέτες και ένα αποκαλυπτικό crop top.


Όταν οι δημοσιογράφοι την πλησίασαν για δηλώσεις, εκείνη απάντησε: «Δεν πρόκειται να πάρω ρούχα εγκυμοσύνης, το βλέπετε άλλωστε. Δεν θα αγοράσω ούτε παντελόνια εγκυμοσύνης, ούτε φορέματα, ούτε θα κάνω όσα μου επέβαλε η κοινωνία».

Στη συνέχεια, έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους χαρακτηρίζουν τις ενδυματολογικές της επιλογές, «επαναστατικές». Όπως είπε, προσπαθεί να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά της στο στυλ της.


«Στο παρελθόν, βλέποντας το ντύσιμο που ακολουθούν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της κύησης, πίστευα ότι ήταν μονόδρομος. Οπότε, όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη μου, πίεσα τον εαυτό μου να ξεπεράσω τα όρια και να περάσω καλά. Για εμένα, δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από μία πρόκληση. Εκεί διοχετεύω τη δημιουργικότητά μου, μου έρχονται συνεχώς νέες ιδέες», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, πιστεύει ότι αυτή η κατάσταση δεν θα κρατήσει και τους εννιά μήνες, οπότε προσπαθεί να το απολαύσει όσο μπορεί.


«Ξέρω ότι θα έρθει κι η άλλη πλευρά της κύησης, αυτή που θα πρέπει να αποχαιρετήσω το τέλειο σώμα και θα είναι από μόνη της μία δοκιμασία. Οπότε, το χαίρομαι τώρα και ανυπομονώ να έρθει κι εκείνη η ώρα και να την αντιμετωπίσω», δήλωσε.

Αν και πλέον, ακόμα και το να ντυθεί ή να βάλει τα τακούνια της, μοιάζει με «άθλο», όπως αναφέρει, προσπαθεί να απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της.




Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα - Χαλάει από αύριο

Ζελένσκι: «Πιο ρεαλιστικές» οι θέσεις στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας-Ρωσίας που συνεχίζονται σήμερα


Survivor: Η «κόκκινη» επικοινωνία, οι «μπλε» πατάτες και ο γάμος της Ευρυδίκης – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης