H Δώρα Χρυσικού ζητά δημόσια συγγνώμη από την Ελένη Κούρκουλα για την υπόθεση Λιγνάδη

H Δώρα Χρυσικού ζητά δημόσια συγγνώμη από την Ελένη Κούρκουλα για την υπόθεση Λιγνάδη

Η ηθοποιός έγραψε σε πρόσφατη δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως δεν αμφισβητεί τη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια της Ελένης Κούρκουλα

kanye__1_
Η Ελένη Κούρκουλα απέστειλε εξώδικη επιστολή στη Δώρα Χρυσικού, ζητώντας τη δημόσια συγγνώμη της για την υπόθεση Λιγνάδη, αλλιώς θα προβεί σε αγωγή εναντίον της.

Θυμίζουμε ότι η ανακρίτρια είχε καλέσει την Ελένη Κούρκουλα, να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του Δημήτρη Λιγνάδη, ότι τον Αύγουστο του 2015 που εκατηγορείτο για βιασμό στην Επίδαυρο, εφιλοξενείτο στο σπίτι της στην Ιθάκη.

Η Ελένη Κούρκουλα επιβεβαίωσε και με τον πιο αδιάψευστο τρόπο με φωτογραφικό υλικό στο κινητό της τηλέφωνο, την παρουσία του Δημήτρη Λιγνάδη στην Ιθάκη.

Κατόπιν αυτού ο καταγγέλων τον βιασμό αναγκάστηκε να αλλάξει τον μήνα του υποτιθέμενου βιασμού του. Η Δώρα Χρυσικού τότε ανήρτησε στα social media πως έχει στοιχεία ότι ο Λιγνάδης, αντίθετα με αυτά που κατέθεσε η Κούρκουλα δεν βρισκόταν στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015.

Κατόπιν αυτών, η Ελένη Κούρκουλα απείλησε με αγωγή τη Δώρα Χρυσικού και αυτή απάντησε τα εξής, σε Facebook και Instagram: «Ανεξάρτητα από τις απόψεις μου για την υπόθεση Λιγνάδη, σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια της κ. Κούρκουλα».

dora1



Ειδήσεις σήμερα:

Σαχλαμάρες του Πούτιν ότι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν μόνο στρατιωτικούς στόχους, λέει ο δήμαρχος Κιέβου

«Ο βίαιος θάνατος με ασφυξία στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει καθόλου σημάδια» αναφέρει σε ανάρτηση ο Λέων

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας - Χαλάει από αύριο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης