Η Δώρα Χρυσικού για τη μάχη με τον καρκίνο: «Στη μάνα μου οφείλω τα πάντα, με έσωσε»

Η Δώρα Χρυσικού για τη μάχη με τον καρκίνο: «Στη μάνα μου οφείλω τα πάντα, με έσωσε»

«Ήθελα να δείξω την τσαλακωμένη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι καρκινοπαθής, αλλά παρ' όλα αυτά το παλεύει», δήλωσε η ηθοποιός

xrysikou
Η Δώρα Χρυσικού ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», για την οικογένειά της αλλά και την πορεία της στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

«Είμαι καλός άνθρωπος. Δεν έχω καμία σχέση με την Αρετή Καπερνάρου. Αυτός είναι ο ρόλος που μου δόθηκε, είμαι πολύ ευγνώμων και τον υποστηρίζω καλά. Κάποιες φορές που διαβάζω τα κείμενα γελάω, ως πρώτη αντίδραση, και μετά ζητάω συγγνώμη από τους άλλους ηθοποιούς γι' αυτά που θα τους πω» σημείωσε χαρακτηριστικά για την «Αρετή» και τον ρόλο που ενσαρκώνει στη σειρά.

Ακόμα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η Αρετή και ο Στέφανος θα λυγίσουν (απέναντι στη Βασιλική και το μωρό), αλλά μετά θα «μπούμε στις εργαστηριακές ρυθμίσεις και θα δούμε την Αρετή που όλοι αγαπάμε», όπως είπε η ίδια, και θα υπάρξει μεγάλη κόντρα με τον Στάθη, τον οποίο θα πετάξει έξω από το σπίτι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci1s89lz9qqx)

Μιλώντας για το παρελθόν της, η Δώρα Χρυσικού τόνισε ότι προέρχεται από δύο εξαιρετικούς γονείς, που υπήρξαν οι ήρωες της παιδικής της ηλικίας. «Το θέμα της γονεϊκής σχέσης είναι αυτό που ζεις ως καθημερινότητα, το πώς ζεις τον άλλον και εγώ είχα επίγνωση ότι προέρχομαι από δύο ανθρώπους που ήταν ελεύθεροι και δημοκράτες, ενώ παρότι χώρισαν, ήμουν από τα παιδιά που δεν κατάλαβαν διαζύγιο», είπε. «Στη μάνα μου οφείλω τα πάντα. Είναι η ασπίδα και το τόξο μου. Είναι ο τύπος που μου έμαθε να είμαι γυναίκα, άνθρωπος και πολίτης, ενώ στον πατέρα μου οφείλω την αντίληψη για τον κόσμο, την πολιτική μου ύπαρξη, το ονειρικό», συμπλήρωσε.

Ειδικότερα, για τη μητέρα της η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε πως ήταν εκείνη που τη βοήθησε να ξεπεράσει το δύσκολο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Η μητέρα μου έκανε τα πάντα, βρήκε τους γιατρούς, ρύθμισε όλα τα πρακτικά, μου άνοιξε το δρόμο για να γίνω καλά».



Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, η Δώρα Χρυσικού δήλωσε πως: «Η δύναμη είναι κάτι πολύ σχετικό. Πολλές φορές την έχεις και δεν γνωρίζεις ότι την έχεις, άλλες φορές την ψάχνεις, άλλoτε είναι στοίχημα, προορισμός ή ζητούμενο. Η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εμάς, συχνά είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που έχουμε εμείς για τον εαυτό μας. Εγώ, λόγω συνθηκών, αναγκάστηκα να είμαι ανθεκτική, να παλεύω, να πέφτω και να ξανασηκώνομαι. Δεν μου χαρίστηκε τίποτα».



Ειδήσεις σήμερα:

Συνταγή γιατρού για τη χορήγηση όλων των φαρμάκων ζητά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Το τραγούδι μανιφέστο κατά του Ερντογάν «θα περάσει κι αυτό το βάσανο» που ενοχλεί το περιβάλλον του «σουλτάνου»

Δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένα σχέδια για συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Μπάιντεν, λέει το Κρεμλίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης