Ο Γιώργος Λιάγκας «αδειάζει» τους influencers: «Παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία, τους γύρισε μπούμερανγκ»

Ο Γιώργος Λιάγκας «αδειάζει» τους influencers: «Παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία, τους γύρισε μπούμερανγκ»

Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε σχετικά με τα βίντεο που ανάρτησαν η Super Κική, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και κάνουν λόγο για cyber bullying 

λιαγκας
Την απάντηση που έδωσε μέσω ενός βίντεο στο Instagram ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στον Ηλία Γκιώνη και όσους τον κατηγορούν σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός influencer απάντησε στο κίνημα #Cancel_kopsialis που έχει γίνει πλέον, trend στο Twitter, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες που του έχουν αποδώσει και έδωσε επίσης, στη δημοσιότητα κάποια από τα υβριστικά σχόλια που έχει δεχτεί.

Με τη σειρά τους, τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στήριξαν με δικά τους βίντεο και άλλοι influencers. Ανάμεσά τους και η Super Κική, η οποία μάλιστα, φανερά εκνευρισμένη τοποθετήθηκε απέναντι σε όλους αυτούς τους followers που δεν τους υποστηρίζουν πλέον.

Τα βίντεο προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως ενοχλήθηκε με τα σχόλια που άκουσε από τους influencers εναντίον του κοινού τους και δεν δίστασε να μιλήσει κι εκείνος επί του θέματος.

Αρχικά, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία, μα καμία όμως, παιδεία. Για κάποιους λόγους έγιναν δημοφιλείς μέσω των social media, απέκτησαν followers, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δίνουν δώρα give away κλπ, για να πάρουν πολλούς followers και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουνε, κάθονται και βρίζουν οι ίδιοι τους followers, που τόσο καιρό παρακαλούσαν για να τους δημιουργήσουν».

Αλέξανδρος Κοψιάλης - Γιώργος Λιάγκας: "Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία"
Κλείσιμο

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως κάποια στιγμή όλο αυτό που έκαναν γυρνάει μπούμερανγκ. «Βλέπετε πώς πρέπει να κρατάμε πισινές και πώς γυρίζει μπούμερανγκ η όλη λογική και προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Και βλέπετε πως αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν στη ζωή τους, μπαίνουν σε εκπομπές, τους παίρνουν σε show, τους δίνουν χρήματα, γίνονται δημόσια πρόσωπα, χωρίς πραγματικά να έχουν να δείξουν τίποτα άλλο. Και ξαφνικά όλο αυτό που απέκτησαν μέσω των social media, τους γυρίζει πίσω», δήλωσε.




Ειδήσεις σήμερα:

O Τζιμ Μπελούσι εγκατέλειψε τα πλατό του Χόλιγουντ για την «κοιλάδα της κάνναβης»

Πέθανε στα 73 του χρόνια ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Τιερί Μιγκλέρ

Survivor: Ήττα των Διάσημων και στον… τάκο ο Βισκαδουράκης – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης