«Πίστευα ότι θα αποχωρήσει ο Αγγαίος από το GNTM και όχι εγώ» δηλώνει η Αγάπη Μπρουκς

«Πίστευα ότι θα αποχωρήσει ο Αγγαίος από το GNTM και όχι εγώ» δηλώνει η Αγάπη Μπρουκς

Η Αγάπη Μπρουκς αποχώρησε χθες από το ριάλιτι μόδας

αγαπη
Στο επεισόδιο της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου του «Greece's Next Top Model», η Αγάπη Μπρουκς αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και έφυγε από τη βίλα, καθώς η πορεία της στο διαγωνισμό έφτασε στο τέλος της.

Το μοντέλο, το οποίο θεωρούταν ένα από τα φαβορί του ριάλιτι, δεν περίμενε πως θα αποχωρήσει και ξέσπασε σε κλάματα, μόλις άκουσε το αποτέλεσμα από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.



Κλείσιμο


Το πρωί της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, η Αγάπη Μπρουκς βρέθηκε στο «Breakfast@Star» και εξέφρασε τα συναισθήματά της. Παράλληλα, τόνισε πως πίστευε ότι θα φτάσει, τουλάχιστον, μέχρι την πεντάδα του τελικού.

«Σήμερα είμαι αρκετά καλά, χθες προφανώς και στεναχωρήθηκα. Όλοι πάμε με στόχο τον τελικό και άμα φύγουμε νωρίτερα, είναι λογικό να απογοητευτούμε. Δεν το περίμενα καθόλου, ειδικά μετά το σετ μου. Είχα αυτοπεποίθηση και πίστευα ότι θα φτάσω μέχρι τη πεντάδα. Χθες, στο σετ, πίστευα ότι θα φύγει ο Αγγαίος, γιατί δεν τα είχε πάει τόσο καλά και νομίζω πως δεν του ταίριαζε τόσο το concept» τόνισε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του STAR:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg8wk2i7092p-st)


Ειδήσεις σήμερα:

«Μας είπε να σταματήσουμε τις χημειοθεραπείες και μας έδινε δικά του σκευάσματα» κατήγγειλε δικηγόρος για τον ψευτογιατρό

«Ο εμβολιασμός έγινε υποχρεωτικός γιατί οι θάνατοι από κορωνοϊό αφορούν κυρίως σε πολίτες πάνω από 70 ετών», λέει η Γκάγκα

Έτσι θα εκδίδεται ψηφιακά η άδεια κυκλοφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης