Λυκούργος Μπάδρας: «Τον Φιλιππίδη τον είχα δάσκαλο, δεν κουνιόσουν στο μάθημα, ήταν πολύ αυταρχικός»

Λυκούργος Μπάδρας: «Τον Φιλιππίδη τον είχα δάσκαλο, δεν κουνιόσουν στο μάθημα, ήταν πολύ αυταρχικός»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη μέθοδο διδασκαλίας του Πέτρου Φιλιππίδη και την αυστηρότητά του στην τάξη

badras
Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που ήταν δάσκαλός του στη δραματική σχολή, τις σπουδές του, αλλά και το bullying που έχει δεχτεί, μίλησε ο Λυκούργος Μπάδρας.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και δεν δίστασε να αναφερθεί με λεπτομέρειες σε διάφορες πτυχές της ζωής του.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην υποκριτική και το πώς μπήκε στην ζωή του. «Τυχαία μπήκε η υποκριτική στην ζωή μου. Δεν ήξερα από μικρός ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός. Παράλληλα ασχολούμαι και με την εστίαση. Παράτησα τη μηχανολογία, τελείωσα φυσικοθεραπεία και μετά έπεσα σε ένα τέλμα. Τότε, γράφτηκα στη δραματική σχολή. Απο΄τότε, ερωτεύτηκα την υποκριτική και κάθε μέρα την ερωτεύομαι όλο και περισσότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως οι γονείς του αρχικά σοκαρίστηκαν με την απόφασή του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg5ibidhmind-st)

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που ήταν και ο δάσκαλος του στην σχολή. «Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα δάσκαλο. Στην τάξη ήταν αυταρχικός, ούτε που κουνιόμασταν. Έτσι όπως ξεκίναγες, έτσι θα καθόσουν μέχρι να ολοκληρωθεί το μάθημα. Προσωπικά δεν μου είχε κάνει κάτι, όμως υπάρχουν πολλά αλλά. Ήταν αυστηρός και έβαζε τις φωνές. Αν ξεκινούσες το μάθημα σε μια συγκεκριμένη στάση και κουνιόσουν σου έλεγε: "Γιατί κουνήθηκες;" και τα παιδιά κάποια στιγμή απάντησαν. Τον είχα στο πρώτο εξάμηνο, μετά είχε μια αντιπαράθεση με δύο παιδιά και έφυγε από τη σχολή».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg5i7tnx578x-st)


Τέλος, μίλησε για το bullying που δέχτηκε στο παρελθόν. «Έχω δεχθεί bullying και έχω κάνει. Μου έχουν κάνει ακραία περιστατικά. Με κορόιδευαν για το "ρο" που "το λέω, δεν το λέω" και για το ύψος μου», εξήγησε.






Ειδήσεις σήμερα:

ΚΙΝΑΛ: Τα τελευταία χαρτιά και οι κρυφοί άσοι των υποψηφίων πριν τη μάχη της Κυριακής

Η «Όμικρον» αλλάζει τα δεδομένα στην Ευρώπη, στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας στην Ελλάδα

Ο Μέσι πιάστηκε κορόιδο αγοράζοντας με 30 εκατ. ξενοδοχείο που θα κατεδαφιστεί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης