Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρόλο, είναι αστείο και θλιβερό»
Το #MeToo, οι κακές συνεργασίες που είχε στο θέατρο και η γνωριμία με την γυναίκα του
Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε για την σχέση του με τον πατέρα του, τα παιδιά του και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν υπήρξε συνάδελφός του, ο οποίος προσπάθησε να του κλέψει τον ρόλο.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και ανοίχτηκε για την απώλεια του πατέρα του και την γνωριμία με την γυναίκα του.
«Στην εφηβεία μου έχασα τον πατέρα μου, ήταν ένα κομβικό σημείο για εμένα. Με την γυναίκα μου γνωριστήκαμε στο θέατρο, ήταν βοηθός σκηνοθέτη. Δύο παιδιά έχω αποκτήσει, αν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, το βασικότερο που πρέπει να διερευνήσω είναι το κατά πόσο το θέλουν», δήλωσε αρχικά.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον συνάδελφό του, που προσπάθησε να του πάρει τον ρόλο. «Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρόλο, αλλά είναι ταπεινά και χαζά όλα αυτά, περιπτώσεις αστείες και θλιβερές», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει ανά διαστήματα. Όπως είπε, δεν τον έχει εξοργίσει ποτέ κάποιο σχόλιο, όμως έχουν υπάρξει συμπεριφορές που τον έχουν ενοχλήσει. «Έχω θυμώσει και έχουν θυμώσει άνθρωποι μαζί μου. Έχω θυμώσει 2-3 φορές κυρίως με την ασυνέπεια και την αλαζονεία του απέναντι. To παρήγορο με το #MeToo είναι που ξεκίνησαν να μιλάνε, ώστε να μπαίνουν στην θέση τους αυτοί οι άνθρωποι και να απομακρύνονται».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή