Kαλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μίλησε μεταξύ άλλων, για την δύσκολή περίοδο που βιώνουμε για ακόμη μια φόρα με τον κορωνοϊό ενώ ανέφερε πως της έχει τύχει να δεχτεί απειλές από συγγενείς ασθενών που έχει χρειαστεί να νοσηλευτούν.
«Όλοι έχουμε δεχτεί απειλές. Εμείς είμαστε σε έναν χώρο που έχουμε να κάνουμε με ασθενείς, συγγενείς, που ο καθένας μπορεί να χάσει τον άνθρωπο του. Εκείνη τη στιγμή σε ποιον ξεσπάς; Στο γιατρό, όχι σε κάποιον άλλο. Είναι λογικό, αλλά αυτά τα ξεπερνάς σιγά σιγά, με τον τρόπο σου, με την ηρεμία σου και καθησυχάζεις τους ανθρώπους αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή