Ο Χρήστος Δάντηςμίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος και αναφέρθηκε επίσης σε όσα συμβαίνουν και στη μουσική βιομηχανία.
Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend» και στο ελληνικό κίνημα #MeToo.
«Θα ακούσουμε πάρα πολλά και πιστεύω θα δούμε και πάρα πολλά. Πολλές φορές, δεν τις παίρνεις χαμπάρι αυτές τις συμπεριφορές. Ο συνάδελφος, ας πούμε, σου συμπεριφέρεται άψογα και από πίσω υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα ανθρώπων που κατευθύνεται είτε από τον ίδιο, είτε αυτόβουλα και σου σκάβει το λάκκο», εξήγησε αρχικά.
Όσο για το αν έχει αισθανθεί ποτέ ο ίδιος έπαρση, λόγω της φήμης του ή έχει πράξει ποτέ αντιεπαγγελματικά, δήλωσε: «Αισθάνθηκα κάποια στιγμή έπαρση, αλλά πότε δεν συμπεριφέρθηκα χωρίς σεβασμό σε συναδέλφους».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»