Στο Ντουμπάι για «σύντομες χειμερινές διακοπές» βρέθηκε η Άννα Βίσση και ο ενθουσιασμός της είναι ολοφάνερος.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στο Εμιράτο και όπως φανερώνουν τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περνάει πολύ καλά και φροντίζει να μοιράζεται τις στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Μάλιστα, βρήκε την ευκαιρία να συναντήσει εκεί τον καλό της φίλο, Χάρη Σιανίδη, ο οποίος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ντουμπάι τα τελευταία χρόνια.
Ακόμα και ο καιρός πάντως, «έκανε την χάρη» στην Άννα Βίσση, καθώς όπως φαίνεται και στα στιγμιότυπα, είναι ακόμα καλοκαίρι εκεί. Εξ' ου άλλωστε, και η φωτογραφία της σταρ με μπικίνι στις ξαπλώστρες ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. «Μία εποχή πίσω», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω σε μία από τις φωτογραφίες που ποζάρει στο ηλιόλουστο τοπίο.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού