Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για τον σεφ της εκπομπής «Love it», Αλέξανδρο Παπανδρέου. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής, η θεία του έφυγε χτυπημένη από τον κορωνοϊό ενώ και ο πατέρας του νοσηλεύεται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση.
«Έχασα τη θεία μου και ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο με Covid, σοβαρά», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του: «Εμβολιαστείτε! Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους, για να μπορείτε να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους».
ΗΙωάννα Μαλέσκου ήταν δίπλα στον Αλέξανδρο Παπανδρέου και μάλιστα είπε: «Είναι επαγγελματίας, σήμερα βρίσκεται εδώ ενώ η καρδούλα του είναι εδώ. Εμένα δεν με νοιάζει να μην κάνουμε τη συνταγή και το παίρνω όλο πάνω μου».
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.